Σαν χήρες στο Βατικανό

ΚΟΣΜΟΣΣαν χήρες στο ΒατικανόΠέμπτη, Μάιος 25, 2017 - 19:09

Πιο μαυροφορεμένες και πιο σεμνές από ποτέ, η πρώτη κυρία και η πρώτη κόρη των ΗΠΑ κυριάρχησαν στα σχόλια των χρηστών των social media, που αντέδρασαν κάθε άλλο παρά με σεβασμό στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του πλανητάρχη στο Βατικανό.

Η Μελάνια και η Ιβάνκα, αντίθετα με ό,τι είχαν κάνει στη Σαουδική Αραβία, σεβάστηκαν απολύτως το dress code που επιβάλλει η επίσκεψη στον Ποντίφικα. Μαύρα μαντίλια, μαύρα

μακριά φορέματα και χαμηλωμένα βλέμματα που παρέπεμπαν σε θλιμμένες χήρες. Αυτό το στιλ έβαλε φωτιά στο twitter με σχόλια όπως «να είσαι ντυμένη σαν χήρα χωρίς τα οφέλη».



Το τρολάρισμα όμως έγινε και από τον ίδιο τον Πάπα, ο οποίος, παίρνοντας εκδίκηση για τις κατά καιρούς άστοχες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για το πρόσωπό του, του έδωσε δώρο μετάλλιο σε σχήμα ελιάς και την εγκύκλιό του με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος.
Μια απόπειρα του Πάπα να ελαφρύνει το κλίμα που ήταν αμήχανο έπεσε στο κενό γιατί χάθηκε στη μετάφραση. Σχολιάζοντας το ανάστημα του Αμερικανού προέδρου, γύρισε στη Μελάνια και τη ρώτησε: «Τι τον ταΐζεις; Ποτίτσα (σλοβένικο γλυκό);», που όμως οι μεταφραστές το άκουσαν για «πίτσα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα