Σάλος στη Ρωσία με «σινιέ» ρασοφόρο

ΚΟΣΜΟΣΣάλος στη Ρωσία με «σινιέ» ρασοφόροΤετάρτη, Δεκέμβριος 12, 2018 - 15:43

❱❱ Στο «αμάρτημα» της σινιέ πολυτέλειας υπέπεσε Ρώσος ορθόδοξος ιερέας, ο οποίος, εξαιτίας και της άλλης του αμαρτίας, της επιδειξιομανίας, βρέθηκε τώρα στο επίκεντρο έρευνας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο πατέρας Βιάτσεσλαβ Μπασκάλοφ, που ιερουργεί στην περιοχή Τβερ κοντά στη Μόσχα, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από πανάκριβες τσάντες και παπούτσια μεγάλων οίκων, όπως Louis Vuitton και Gucci.

Επίπληξη

Επειτα από έντονη κριτική και προφανώς επίπληξη από την Εκκλησία, έκλεισε τον λογαριασμό του και με επιστολή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες και υποστήριξε ότι δείχνουν πράγματα που δεν είναι δικά του, αλλά που το θέαμά τους τον βοηθά στην αντιμετώπιση της... νευραλγίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που Ρώσοι ιερείς προκαλούν με τον πολυτελή βίο τους, όπως επισημαίνουν οι «Moscow Times», που θυμίζουν ότι το 2012 ο Πατριάρχης Κύριλλος είχε δεχθεί έντονη κριτική επειδή φορούσε ένα πανάκριβο ρολόι Breguet.

Keywords
Τυχαία Θέματα