Σαμπάνιες στα πόδια της Πάολας!

SHOWBIZΣαμπάνιες στα πόδια της Πάολας!Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018 - 18:33

❱❱ Ξεσάλωσαν οι Ροδίτες φαν της

Εκαναν... ζημιά στην Πάολα! Η Ροδίτες φαν της Σαλονικιάς τραγουδίστριας έριξαν στα πόδια της ντάνες με γαρίφαλα και άνοιξαν σειρές από σαμπάνιες στο live που έδωσε εκείνη στο νησί τους.

Ακόμα μία φορά η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια δημιούργησε τρελό κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η Ρόδος υποκλίθηκε στη ζωντάνια και το ταλέντο

της. Κι εκείνη όμως έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως κάνει άλλωστε σε κάθε ζωντανή εμφάνισή της, και μάλιστα αυτή τη φορά θέλησε να το επισημάνει, ρίχνοντας ίσως και το «καρφί» της για τις επονομαζόμενες αρπαχτές που κάνουν κάποιοι συνάδελφοί της σε εμφανίσεις τους εκτός Αθηνών!

Τι έκανε; Ανέβασε φωτογραφία της που τη δείχνει στη σκηνή νωρίς το πρωί, με τα... δώρα όσων διασκέδασαν μαζί της στο νησί των Ιπποτών, και έγραψε: «#thisispaola ποτέ δεν είναι ένα απλό extra… πάντα είναι μια κατάθεση ψυχής… και δεν φεύγει αν δεν βγει ο ήλιος»!

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν απλώς... διθυραμβικά για το κορίτσι με καταγωγή από τη Συκιά Χαλκιδικής. «Είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ!», «Ξημέρωμα με θέα την Ακρόπολη της Λίνδου... Θεά ΠΑΟΛΑΡΑ», «Ησουν απίστευτη» ήταν μερικά από αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα