Ρουλέτα και ηλιοθεραπεία στο «καταφύγιο» των VIPs

SHOWBIZΤο πεντάστερο ξενοδοχείο των celebritiesΡουλέτα και ηλιοθεραπεία στο «καταφύγιο» των VIPsΠαρασκευή, Ιούλιος 28, 2017 - 23:25

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής πολλών πετυχημένων σίριαλ δεν έλεγε να φύγει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από τη ρουλέτα του καζίνου στο ξενοδοχείο «Sithonia» του «Porto Karras resort», στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Δίπλα του, η καστανή, λεπτεπίλεπτη σύζυγός του και πασίγνωστη ηθοποιός, φορώντας ένα καυτό τζιν σορτσάκι που αναδείκνυε την καλογυμνασμενη σιλουέτα της, δοκίμαζε

και αυτή δειλά δειλά την τύχη της!

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Βάσω Λασκαράκη, οι οποίοι -παρά τις κακές γλώσσες που έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση τους- εθεάθησαν πιο αγαπημένοι από ποτέ! Το πεντάστερο ξενοδοχείο του Porto Karras αυτή την εποχή αποτελεί «καταφύγιο» για πολλούς celebrities!

Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης (ναι, ναι, ο δήμαρχος ανήκει στην κατηγορία των celebrities) μετά της συζύγου του Μαρίνας και λιάζονταν στις πριβέ «VIP ξαπλώστρες» της πλαζ. Πάντως το μάτι μας δεν πήρε και τον Νίκο Παπαδάκη, τον «σωματοφύλακα» της κυρίας δημάρχου.

Στην άλλη άκρη της ίδιας παραλίας οι λουόμενοι έριχναν τα βλέμματά τους στη Φαίη Σκορδά και στο εξαιρετικά καλλίγραμμο κορμί της! Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κάθε πρωί μαζί με τους δυο γιους της το έριχνε στο θαλάσσιο σκι!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα