Ρουμπίνια και χλιδή!

11:58 6/4/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΡουμπίνια και χλιδή!Κυριακή, Απρίλιος 6, 2014 - 11:45

Μπορεί να μη ζει το αμερικανικό όνειρο, ζει όμως αναμφίβολα το ιταλικό! Η γυναίκα που έγδυσε κυριολεκτικά και μεταφορικά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει αφήσει πίσω της τα bunga bunga και αποδεικνύει περίτρανα ότι «ο άνθρωπος φτιάχνει την τύχη του». Σχεδόν έναν χρόνο μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, που καταδίκασε τον Καβαλιέρε για σεξουαλικές επαφές με ανήλικη και κατάχρηση εξουσίας, η Μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούγκ -γνωστή και ως «Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα»- ζει τη μεγάλη ζωή στο Ντουμπάι με 2.000.000 ευρώ στην τσέπη!

Η 21χρονη Μαροκινή,

η οποία ήταν 17 χρόνων όταν συμμετείχε στα πάρτι οργίων του Ιταλού τότε πρωθυπουργού στη Βίλα Αρκόρε, έχει αφήσει πίσω της το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ και όσους την αποκάλεσαν συνοδό πολυτελείας. Η ίδια δηλώνει «αρτίστα» και μελετάει όλες τις προοπτικές προκειμένου να αναβαθμιστεί σε «επιχειρηματίας». Στο μεταξύ, κακομαθαίνει τον εαυτό της «επενδύοντας» σε επώνυμα ρούχα και παπούτσια, ακριβά ρολόγια και κοσμήματα, προσωπικούς στιλίστες, διαμονές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, πάρτι με σεΐχηδες, παρέες με χρηματιστές, οικονομολόγους, μεσίτες...

Φαίνεται ότι έναν χρόνο μετά την εποχή που κατέθετε στο δικαστικό μέγαρο του Μιλάνου ότι «έλεγα ψέματα στον Μπερλουσκόνι για να μου φτιάξει μια ζωή μακριά από τη φτώχεια», οι κόποι της έπιασαν τόπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica», τον περασμένο Νοέμβριο ταξίδεψε στο Ντουμπάι και βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο The Mall of Emirates όχι για να επισκεφτεί τις ακριβές μπουτίκ του, αλλά για να ανοίξει έναν λογαριασμό στην τράπεζα National Bank of Abu Dhabi. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αφού στο Ντουμπάι κανείς δεν ρωτάει τους καταθέτες πού βρήκαν τα χρήματα.

Οπως επιβεβαίωσε ο αραβικός σύνδεσμος της Μαροκινής, ο Ιρανός δημοσιοσχετίστας Τουφάν Μουσαβί, η 21χρονη showgirl επιθυμούσε να ανοίξει έναν επενδυτικό λογαριασμό και να καταθέσει 2.000.000 ευρώ, με στόχο να αγοράσει ακίνητα. Τρία για την ακρίβεια. Ενα στη μαρίνα του Ντουμπάι και δύο στο κέντρο. «Τρεις κουμπαράδες, όπως και όλα τα ακίνητα εδώ» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μουσαβί, ο οποίος της συνέστησε να απευθυνθεί στο κολοσσιαίο μεσιτικό γραφείο Habtoor Properties.

Με τον αέρα των εκατομμυρίων στην τσέπη της, η Μαροκινή επισκέφτηκε δεκάδες ακίνητα, τα επιθεώρησε, κράτησε σημειώσεις. Τελικά όμως δεν αγόρασε. Ζήτησε χρόνο να σκεφτεί. Και σκέφτηκε επί δύο εβδομάδες ενώ συνέχιζε τα ψώνια της στις επώνυμες μπουτίκ, γευμάτιζε στο «Armani Hotel», διασκέδαζε μέχρι πρωίας στο παραλιακό κλαμπ Villa Romana και δεν σταματούσε να φωτογραφίζεται άλλοτε εν μέσω πυροτεχνημάτων, άλλοτε δίπλα σε αγάλματα από πάγο και άλλοτε μέσα σε αστραφτερές Rolls-Royce φορώντας στέμμα ή πέφτοντας με αλεξίπτωτο ανάμεσα από ουρανοξύστες!

Μπίζνες με resto!

Οταν πια η Καρίμα αποφάσισε ότι δεν θα επενδύσει στο Ντουμπάι, αναχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη για Μεξικό και συγκεκριμένα για την Πλάγια ντελ Κάρμεν, τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό στις ακτές της Καραϊβικής, τον οποίο είχε πρωτοεπισκεφτεί με τον σύζυγό της Λούκα Ρίσο, όταν θέλησε να αποδράσει μακριά από τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας. Εκεί ακριβώς αποφάσισε τελικά να κάνει το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας ένα ρεστοράν-θέρετρο με το όνομα Casa Sofia, εμπνευσμένο από το όνομα της κόρης της.

Οσο για την Ιταλία, τη χώρα που την έκανε γνωστή και την έβγαλε από τη φτώχεια της, η 21χρονη Μαροκινή προσπαθεί να μένει όσο το δυνατόν πιο μακριά της. Διατηρεί μονάχα μία «βάση», όπως την αποκαλεί η ίδια, στο Μιλάνο. Ενα διαμέρισμα που το νοικιάζει 4.000 ευρώ τον μήνα. «Είναι τόσο όσο, αφού σε αυτήν την πόλη είχα πολλές φασαρίες, αλλά διατηρώ ακόμα πολλές φιλίες» εξηγεί.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα