Ρότζερ Μουρ χωρίς Martini

16:48 1/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΡότζερ Μουρ χωρίς MartiniΔευτέρα, Σεπτέμβριος 1, 2014 - 16:34

Σχεδόν 30 χρόνια αφότου παρέδωσε το σήμα του μυστικού πράκτορα 007 στα αρχηγεία της ΜΙ6 στο Λονδίνο, ο Ρότζερ Μουρ παραγγέλνει πλέον light αναψυκτικό αντί για το αγαπημένο του Μartini. «Φτιάχνω καταπληκτικό dry Μartini, αλλά δε μου επιτρέπεται πια να πίνω. Κομμένη η ζάχαρη, κομμένο το αλκοόλ» παραδέχεται ο 86χρονος ηθοποιός, ο οποίος πριν από εννιά μήνες διαγνώστηκε με διαβήτη.
Τα προβλήματα υγείας μπορεί να του έχουν στερήσει κάποιες μικρές απολαύσεις

αυτής της ζωής, όμως σίγουρα δεν έχουν αλλοιώσει το χιούμορ του. «Οταν μου πουν ότι μου μένει μόνο ένα 24ωρο ζωής, σκοπεύω να πιω μερικά dry Μartini με τζιν και μερικά παγωτά με επικάλυψη σοκολάτας και εσωτερικό βανίλιας» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

Η καθημερινότητα

Αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο σαλέ του στην Ελβετία, σε ένα σπίτι στη Νότια Γαλλία και σε ένα διαμέρισμα στο Μονακό, ακολουθώντας lifestyle που θυμίζει κατά πολύ αυτό του κινηματογραφικού alter ego του. Ωστόσο επαγγελματικά ασχολείται με σαφώς λιγότερο επικίνδυνα projects, όπως η συγγραφή βιβλίων. Το τρίτο βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει τίτλο «Last man standing» και περιλαμβάνει ανέκδοτες ιστορίες από το Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές προσωπικότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως ο Γκρέγκορι Πεκ, ο Τόνι Κέρτις και ο Φρανκ Σινάτρα.
Οσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην υποκριτική, δηλώνει ότι η σκέψη και μόνο του προκαλεί τρόμο, καθώς ανησυχεί μήπως τον εγκαταλείψει η μνήμη του. Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, δηλώνει ότι ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της τέταρτης συζύγου του Κριστίνα.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα