Ροτβάιλερ κατασπάραξε βρέφος!
❱❱ Όρμησε στην κούνια και δάγκωσε με μανία το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι
Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου
Φρικιαστικό θάνατο βρήκε στα πανίσχυρα σαγόνια του σκύλου ράτσας ροτβάιλερ της οικογένειάς του ένα κοριτσάκι μόλις δυο μηνών στα Γλυκά Νερά, όταν το μεγαλόσωμο τετράποδο αγρίεψε ξαφνικά, πήδησε στην κούνια του και το κατασπάραξε δαγκώνοντάς
Τρέμοντας από το σοκ, η μητέρα μετέφερε άμεσα το αιμόφυρτο βρέφος στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.
Ακόμη και οι γιατροί στο Παίδων Πεντέλης που εξέτασαν το άτυχο κοριτσάκι και διαπίστωσαν απλώς ότι ήταν νεκρό ένιωσαν φρίκη από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν. Οπως εκτιμούν, ο θάνατος του άτυχου μωρού ήταν ακαριαίος, καθώς υπέστη πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα και τον λαιμό του από τις δαγκωματιές!
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαγριώθηκε το ροτβάιλερ παραμένουν άγνωστες... Το ογκώδες σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπως είπαν οι γείτονες στους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα μετά το τραγικό συμβάν.
Όμως, άγνωστο πώς, μπήκε στο διαμέρισμα και αμέσως όρμησε στην κούνια όπου ήταν ξαπλωμένο το βρέφος και άρχισε να το κατασπαράζει με μανία.
Η μητέρα του μωρού, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην κουζίνα, έτρεξε έντρομη στο σαλόνι όπου αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και άρχισε να χτύπα στο κεφάλι το εξαγριωμένο ροτβάιλερ, προσπαθώντας να σώσει το παιδί της από τα κοφτερά δόντια του.
Όταν κατάφερε να του το αποσπάσει και να κλείσει τον μεγαλόσωμο σκύλο στο μπαλκόνι, μετέφερε αμέσως το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
«Ακούσαμε γαβγίσματα και για λίγα δευτερόλεπτα κλάμα μωρού και τις σπαραχτικές κραυγές της μητέρας. Αμέσως μετά είδα τη γειτόνισσα να μπαίνει στο αυτοκίνητό της κρατώντας στην αγκαλιά της το μωράκι μέσα στα αίματα» είπε γείτονας της οικογένειας, που έτρεξε να δει τι συνέβαινε.
Παραμέληση ανηλίκου
Η τραγική μητέρα πέρασε όλη την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας υποβασταζόμενη και με την επιτήρηση ειδικού ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχε υποστεί ισχυρό νευρικό κλονισμό. Λιποθυμούσε συνεχώς και όταν συνερχόταν ούρλιαζε «το παιδί μου, το παιδί μου»!
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου που επέφερε τον θάνατο, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη όπως αναμενόταν. Σοκαρισμένος και κάτω από ιατρική παρακολούθηση είναι και ο πατέρας του άτυχου μωρού, ο οποίος έλειπε στην εργασία του την ώρα του περιστατικού.
Οι γονείς του βρέφους, που έχουν άλλα δυο αγοράκια, είχαν μαζί τους τον μεγαλόσωμο σκύλο όταν μετακόμισαν στο διαμέρισμα της οδού Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, οι γείτονες λένε ότι φαινόταν φιλικός και έβγαινε βόλτα μαζί με τα δυο μεγαλύτερα αγοράκια, ενώ η οικογένεια συνήθιζε να τον παίρνει μαζί της σε εκδρομές με το αυτοκίνητο.
Ξύπνησαν μνήμες απο τον φρικιαστικό θάνατο του 5χρονου το Πάσχα του 2016
Πολλά είναι τα περιστατικά με παιδιά που έχουν χάσει με ανατριχιαστικό τρόπο τη ζωή τους ή έχουν υποστεί σοβαρότατα τραύματα από επιθέσεις σκυλιών, συνήθως ράτσας πίτμπουλ ή ροτβάιλερ, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις ανήκαν στη δική τους ή σε φιλική οικογένεια.
Το πιο φρικιαστικό συμβάν, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε συμβεί την Κυριακή του Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη, όταν τα δύο ροτβάιλερ του γείτονα μιας οικογένειας έσπασαν την περίφραξη και επιτέθηκαν σε 5χρονο αγόρι, το οποίο κατασπάραξαν κυριολεκτικά.
Αυτόπτης μάρτυρας
Όπως είχε περιγράψει τότε ένας αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας, από τη μανία τους τα δύο εξαγριωμένα σκυλιά πετούσαν στον αέρα το άτυχο αγοράκι!
Ένα παρόμοιο σοβαρό περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2018 στη Ναυπακτία, όταν το πίτμπουλ μιας οικογένειας άρπαξε από το μάγουλο βρέφος μόλις 10 μηνών και το δάγκωνε στο κεφάλι τραυματίζοντάς το σοβαρά.
Οι γονείς του παιδιού κατάφεραν τότε να πιέσουν το κεφάλι και τον λαιμό του σκύλου για να «ξεκλειδώσει» τα σαγόνια του και να απελευθερώσουν το μωράκι από τα δόντια του!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- «Μάτωσε» ο άγιος Παΐσιος
- Ευτυχείτε:Ανατροπή! Σε αυτό το κανάλι έκλεισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου-Διέρρευσε το πόσο που θα παίρνει
- Εγκαταλελειμμένο βρέφος στη Νέα Ιωνία: Προς ανάδοχη οικογένεια
- GNTM – ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τις 10 κοπέλες που θα μπουν σπίτι του ριάλιτι μόδας
- Παράταση για το Εθνικό Κτηματολόγιο
- Ελεονώρα Μελέτη: Είχε φορέσει πρώτη το φόρεμα που εμφανίστηκαν στην παρουσίαση του ΣΚΑΙ η Στεφανίδου και η Κοσιώνη
- Τοξική φιλία: 7 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να ξεκόψεις
- 4 φυσικά συστατικά που μειώνουν το “πόδι της χήνας”!
- Φωτεινή Αθερίδου: Λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει για πρώτη φορά ολόκληρο το παιδικό δωμάτιο (pics)
- Media: 7 πρεμιέρες στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα – Τι θα δούμε
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- «Μάτωσε» ο άγιος Παΐσιος
- Η Αρναούτη σέρνει στα δικαστήρια τον Sin Boy
- Χαροκαμένος παππούς έχτισε παρεκκλήσι στη Σύρο
- Οι κάμερες «πρόδωσαν» τη 19χρονη που άφησε το βρέφος της μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ
- Θλίψη στο σχολείο όπου φοιτούσε η 13χρονη που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ του Αλμυρού
- Ροτβάιλερ κατασπάραξε βρέφος!
- Με 100 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε ο «θεριστής» του Αιγίου

- Τελευταία Νέα Espresso
- Ροτβάιλερ κατασπάραξε βρέφος!
- Χαροκαμένος παππούς έχτισε παρεκκλήσι στη Σύρο
- Οι κάμερες «πρόδωσαν» τη 19χρονη που άφησε το βρέφος της μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ
- Θλίψη στο σχολείο όπου φοιτούσε η 13χρονη που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ του Αλμυρού
- Με 100 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε ο «θεριστής» του Αιγίου
- Η Αρναούτη σέρνει στα δικαστήρια τον Sin Boy
- «Μάτωσε» ο άγιος Παΐσιος
- Κώστας Τσαρτσαρής στο Game Time του ΟΠΑΠ: «Θέλω να δω την Ελλάδα να παίζει σαν την Αργεντινή»
- Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου
- Ανυπόμονη η Eλένη για τη νέα σεζόν
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Το Bottle Cap Challenge σε άλλη διάσταση
- Δανάη Ρούσσου:”Η εποχή μας έχει τις δικές της ηθικές αξίες”
- GNTM – ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τις 10 κοπέλες που θα μπουν σπίτι του ριάλιτι μόδας
- ''Γεμίζουμε φύλλα ζωής… πολεμάμε τον καρκίνο του Πνεύμονα!''
- Καλό μεσημεράκι: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς;
- Showbiz: Κάτια Ζυγούλη: Αγκαλιά με τον Σάκη στο Παρίσι! (ΦΩΤΟ)
- Media: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλειστικά στο OPEN SPORT!