Ρόλος -πρόκληση

SHOWBIZΡόλος -πρόκλησηΣάββατο, Οκτώβριος 3, 2015 - 16:00

Η Δάρρα θα παίξει σε μιούζικαλ για τη ζωή της Τζένης Βάνου

Η Φωτεινή Δάρρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ρόλο της ζωής της! Η τραγουδίστρια στις αρχές του 2016 θα ανεβάσει το μιούζικαλ «Τζένη Βάνου», το οποίο θα βασίζεται στη ζωή και την καριέρα της αείμνηστης ιέρειας του ερωτικού τραγουδιού. Μάλιστα η Φωτεινή είναι διπλά ευτυχισμένη για το νέο της καλλιτεχνικό project, αφού η Βάνου ήταν το είδωλό της.

Την παράσταση θα σκηνοθετήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τα κείμενα

θα υπογράψει ο Αγγελος Πυριόχος, ο οποίος αν και ζει στη Ζάκυνθο πλέον, κάνει επιλεκτικές θεατρικές συνεργασίες. Οσο για τον χώρο στον οποίο θα ανεβεί, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός.

Η τραγουδίστρια έχει διαπιστώσει ότι η πορεία της Τζένης Βάνου έχει πολλές ομοιότητες με την ιδιαίτερη -και τραγική θα λέγαμε- ζωή της Εντίθ Πιαφ, ενώ τονίζει ότι αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για εκείνη που θα την υποδυθεί, παρουσιάζοντας τη ζωή της μπροστά αλλά και πίσω από τα φώτα. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως για όλα όσα θα δούμε στη σκηνή τον τελευταίο λόγο έχουν τα παιδιά της Βάνου, ο Μιχάλης και η Αθηνά Ρηγοπούλου, που έχουν δώσει την έγκρισή τους για να ανεβεί το μιούζικαλ. «Δεν είμαι αντίθετη στο να γίνει αυτή η δουλειά, άλλωστε έχω δώσει το ΟΚ για να προχωρήσει.

Ωστόσο μου φαίνεται λίγο αταίριαστο σε ένα μιούζικαλ ή σε μια παράσταση να μπορεί να περάσει η βιογραφία της μητέρας μου. Ισως όταν το δω, να μου αρέσει» έχει δηλώσει στην «Espresso» η κόρη της αείμνηστης ερμηνεύτριας, η οποία είναι καθηγήτρια Αγγλικών και, όπως και ο αδελφός της, ασχολείται κι εκείνη περιοδικά με το τραγούδι.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα