Ρομπότ με... εργαλείο

18:27 9/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΡομπότ με... εργαλείοΤρίτη, Ιανουάριος 9, 2018 - 18:27

❱❱ Θα προγραμματίζονται για να αντέχουν στο sex όση ώρα επιθυμεί η γυναίκα

Ακούραστοι στο κρεβάτι, «προικισμένοι» κατά... βούληση και με εμφάνιση που θα τη ζήλευαν ακόμη και μοντέλα είναι τα ανδρικά ρομπότ του σεξ με υψηλή τεχνητή νοημοσύνη που ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά αμερικανική εταιρία.

Η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα, όπως διαπίστωσαν

οι υπεύθυνοι της Realbotix, μετά την επιτυχία του θηλυκού ρομπότ του σεξ, Harmony, πέρυσι.
«Εργαζόμαστε για να τελειοποιήσουμε ένα ανδρικό ρομπότ του σεξ» αποκάλυψε ο Ματ ΜακΜιούλεν, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που έχει έδρα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, εκτιμώντας ότι θα είναι έτοιμο φέτος. Πρόκειται, όπως είπε, για μια ανδρική εκδοχή της Harmony.

Καλύτερο από δονητές

Ο ΜακΜιούλεν πιστεύει ότι το ρομπότ που θα έχει βιονικό πέος θα είναι καλύτερο από τους δονητές για τις γυναίκες. Θα μπορούν να το προγραμματίζουν ώστε ο ρομποτικός εραστής τους να αντέχει όση ώρα επιθυμούν στο σεξ, ενώ θα μπορούν να επιλέγουν και το μέγεθος του πέους του.

Μαζί με την κυκλοφορία του ανδρικού ρομπότ του σεξ, η Realbotix προτίθεται να ενεργοποιήσει εφαρμογή για έξυπνα κινητά, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτριές του θα μπορούν να καθορίζουν τον χαρακτήρα του. Το ρομπότ, όπως και η Harmony, θα είναι σε θέση να μιλάει, αλλά και να μαθαίνει να ικανοποιεί σεξουαλικά την παρτενέρ του, ανάλογα με τις επιθυμίες της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα