Ραντεβού στα γυμνά

ΚΟΣΜΟΣΡαντεβού στα γυμνάΤετάρτη, Ιούλιος 20, 2016 - 17:09

Ο 69χρονος πρωταγωνιστής του αμερικανικού ριάλιτι «Dating naked» γοήτευσε την κατά 45 χρόνια νεότερη συμπαίκτριά του

Βγήκε από τα ρούχα του 69χρονος Αμερικανός, προκειμένου να βγει ραντεβού με μια γυναίκα μικρότερή του κατά 45 χρόνια.

Ο Μπομπ, πρωταγωνιστής του ριάλιτι «Dating Naked», το οποίο προβάλλεται στο αμερικανικό κανάλι VH1, σαρώνοντας στα νούμερα τηλεθέασης, κατάφερε μάλιστα να γοητεύσει την 24χρονη Νάταλι, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της.

«Οταν τον είδα να έρχεται από τη γωνία πρώτη φορά, σκέφτηκα "ω, θεέ μου". Ο Μπομπ, όμως, αποδείχτηκε αρκετά καλός και τα οπίσθιά του δεν είναι τόσο κακά για την ηλικία του» δήλωσε στο Entertainment Weekly η νεαρά, η οποία εντυπωσιάστηκε κατά κύριο λόγο από το χιούμορ του.

Στη διάρκεια του ραντεβού τους το ζευγάρι πέρασε πολλές ώρες στην πισίνα, παίζοντας ακόμα και με νεροπίστολα, που έριχναν αντί για νερό αλκοολούχα ποτά. «Η Νάταλι είναι ωραίο κορίτσι. Εντυπωσιακή. Παρατήρησα ότι είχε piercing στον αφαλό και το έβαλα στόχο» είπε ο νικητής της «αναμέτρησης» Μπομπ, λίγο πριν συνεχίσουν το ραντεβού τους με κουβεντούλα δίπλα στην πισίνα. Οσο περνούσε η ώρα, μάλιστα, τόσο πιο ενδιαφέροντα έβρισκε τον Μπομπ η Νάταλι, ευχόμενη οι συνομήλικοί της να του έμοιαζαν περισσότερο.

Πεπεισμένος

Αντίστοιχα, ο επίδοξος εραστής φάνηκε εξαρχής πεπεισμένος ότι της άρεσε και έδειξε αποφασισμένος να συνεχίσει το παιχνίδι του με μεγαλύτερη άνεση. «Οταν επιστρέψουμε στο σπίτι, δεν θα ανησυχώ πια για τους νεότερους. Νομίζω ότι της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες και πιστεύω ότι μπορώ να τη γοητεύσω» είπε ο Μπομπ στην κάμερα. Το κατά πόσον τα κατάφερε, θα φανεί στα επόμενα επεισόδια.
Γυρισμένο στον εξωτικό Παναμά, το «Dating Naked» παρουσιάζει έναν άνδρα και μια γυναίκα που καθένας βγαίνει γυμνός ραντεβού με τρεις πιθανούς συντρόφους. Ανάμεσα στα ραντεβού όλοι οι συμμετέχοντες μένουν στο ίδιο σπίτι, λαμβάνοντας μέρος σε διαφόρων ειδών δοκιμασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα