Ραγίζει καρδιές ο Σάκης Ρουβάς για την πυρκαγιά στο Μάτι

Σαν σήμερα, ήταν η μέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι. Μία μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας!

Με αφορμή την επέτειο αυτού του θρήνου και το γεγονός ότι πολλά λάθη και συγκαλύψεις αυτού του γεγονότος έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, πολλοί καλλιτέχνες έχουν τοποθετηθεί περί αυτού του θέματος.

Ανάμεσά τους είναι και ο τραγουδιστής, Σάκης Ρουφάς, ο οποίος είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα από τον προσωπικό

του λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μία φωτογραφία μέσα από την οποία απεικονίζεται η σημερινή εικόνα της περιοχής αναφέροντας πως ενώ μπορεί να ξαναχτιστεί η καθημερινότητα και το έδαφος να ξαναγεννηθεί οι πληγές θα μείνουν για πάντα ανοιχτές:

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα “ξαναγεννηθεί”, η καθημερινότητα θα “ξαναχτιστεί”, οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω.

Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί»

View this post on Instagram

Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Jul 23, 2020 at 5:15am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα