Πυροβόλησε με αεροβόλο τον εργοδότη φίλης του επειδή ήθελε πίσω το δώρο Χριστουγέννων

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠυροβόλησε με αεροβόλο τον εργοδότη φίλης του επειδή ήθελε πίσω το δώρο ΧριστουγέννωνΤρίτη, Ιανουάριος 29, 2019 - 14:41

❱❱ Δεν έχει προηγούμενο το αιματηρό περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μασάζ, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο.

Δράστης ήταν ένας φίλος μιας εργαζομένης στην επιχείρηση, ο οποίος ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη επειδή απαιτούσε από

τη γυναίκα να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων που της είχε καταβάλει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πήγε στο ινστιτούτο για να ζητήσει από τον εργοδότη να μην απαιτεί την επιστροφή του δώρου και συμφώνησε μαζί του να υπογράψει η εργαζόμενη την οικειοθελή αποχώρησή της από την επιχείρηση.

Oταν εκείνη το έκανε, ο ιδιοκτήτης άρχισε να βρίζει τον φίλο της, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί, να πάει στο σπίτι του, να πάρει το αεροβόλο όπλο και να επιστρέψει στην επιχείρηση, όπου τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι. Αρχικά, ο επιχειρηματίας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο επέστρεψε κανονικά στην εργασία του λίγες ώρες αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα