Πύργος: Για το πάρκινγκ μαχαίρωσε γείτονά του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠύργος: Για το πάρκινγκ μαχαίρωσε γείτονά του!Δευτέρα, Φεβρουάριος 15, 2016 - 18:15

Με επιχείρηση της Αστυνομίας σε έναν καλαμιώνα, στη θέση Κολιρέικες Παράγκες Ηλείας, συνελήφθη χθες ο 51χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ με έξι πισώπλατες μαχαιριές έναν συνομήλικό του, πατέρα τριών παιδιών, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε πολυσύχναστο δρόμο του Πύργου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά, το πρωί της Κυριακής, το αυτοκίνητο

του 51χρονου, εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Βαρβάσαινας, και μέσα βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος. Λίγη ώρα αργότερα, συνέλαβαν τον δράστη, που ήταν κρυμμένος στα καλάμια, και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία. Οπως κατέθεσε ο ίδιος στους Αστυνομικούς, η αιτία που όπλισε το χέρι του ήταν μια θέση στάθμευσης. Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο δράστης, ο 48χρονος πάρκαρε συνέχεια το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του και παρά τις συστάσεις του, δεν συμμορφώνονταν.

Αγριες σκηνές

Περαστικοί και καταστηματάρχες της περιοχής αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν τις άγριες σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους. Ο 48χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Παναγιώτης Καρακαπιλίδης, πατέρας τριών παιδιών, είχε μόλις επιστρέψει από τη δουλειά του και πάρκαρε το αυτοκίνητό του μπροστά στο σπίτι του στα Χαλικιάτικα. Την ώρα που έβγαινε από αυτό, ο γείτονάς του (που, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα) τού επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία πισώπλατα. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος έχοντας ήδη δεχθεί έξι μαχαιριές, τις δύο από αυτές στην καρδιά. Οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 48χρονο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τζίνα Αρβανίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα