«Πυρά» στον «ψωνισμένο» Αλεξάνδρου του «Nomads»!

TV GOSSIP«Να δείτε που ο Αλεξάνδρου θα κάνει τα ίδια κολπάκια στη συνέχεια, όπως και το κολλητάρι του, ο Χανταμπάκης»«Πυρά» στον «ψωνισμένο» Αλεξάνδρου του «Nomads»!Σάββατο, Οκτώβριος 7, 2017 - 15:00

❱❱ Τηλεθεατές τα έβαλαν στο twitter με τον «ψωνισμένο» παίκτη του «Nomads»

Το twitter βρήκε τον νέο Χανταμπάκη του στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου! Μπορεί το γνωστό μοντέλο -και εσχάτως παρουσιαστής- να τα πηγαίνει περίφημα στα αγωνίσματα

του «Nomads», ωστόσο κατάφερε να ξεσηκώσει πληθώρα αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο μετά την εμφάνισή του στον στίβο μάχης της Πέμπτης.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από τη στάση του, καθώς επιστρέφοντας στη βίλα μετά τη νίκη του επέδειξε -όπως έγραψαν- μεγάλη υπεροψία, με όσα είπε στους υπολοίπους της ομάδας του: «Σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και όλα παραπαίουν και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, μια μετοχή είναι σταθερή και όλο ανεβαίνει... Δημήτρης Αλεξάνδρου!»

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μαυρίδης αλλά και ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξέφρασαν την επιθυμία τους να κερδίσει το έπαθλο ο αρχηγός της Ζούγκλας, ο Λευτέρης Παρασκευάς, μια και η ομάδα του μένει στην παραλία και δεν έχει φαγητό εδώ και μέρες. «Δεν χάρηκα το ίδιο, γιατί ήθελα να κερδίσει ο Λευτέρης. Αυτοί εκεί κάτω περνάνε απαίσια. Τι να κάνω, να χαρώ επειδή κερδίσαμε τη γουρουνοπούλα; Οταν μάλιστα οι άλλοι υποφέρουν; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό» σχολίασε ο Μαυρίδης, ο οποίος τείνει να... αγιοποιηθεί μέσα στο παιχνίδι!

Από την άλλη, ο αρχηγός της ομάδας της Φωτιάς ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη και ήταν αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να του τη στερήσει! Αυτό έδωσε αφορμή για άλλη μία φορά στους χρήστες του twitter, οι οποίοι συνέκριναν τον Δημήτρη με τον... Στέλιο Χανταμπάκη του «Survivor»!

«Να δείτε που ο Αλεξάνδρου θα κάνει τα ίδια κολπάκια στη συνέχεια, όπως και το κολλητάρι του, ο Χανταμπάκης» γράφει κάποιος, ενώ κάποιος άλλος πήρε άμεσα αποφάσεις: «Oπως καταλάβατε, στέλνουμε τον Μαυρίδη τελικό και τον Αλεξάνδρου με την πρώτη ευκαιρία σπίτι του» και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και άλλος... hater του μοντέλου. «Αλεξάνδρου, να εύχεσαι να μη βγεις υποψήφιος, γιατί με τόση σιγουριά θα έχεις την τύχη του Χανταμπάκη».

NomadsΔημήτρης ΑλεξάνδρουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα