Προξενήτρα το facebook

13:41 3/5/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠροξενήτρα το facebookΠέμπτη, Μάιος 3, 2018 - 13:41

❱❱ Η νέα υπηρεσία στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες να οικοδομήσουν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις

Καθήκοντα προξενήτρας «με σοβαρό σκοπό» αναλαμβάνει το facebook, λανσάροντας την υπηρεσία γνωριμιών Facebook Dating.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ (μική φωτό) τόνισε ότι η νέα

αυτή υπηρεσία αποτελεί φυσική εξέλιξη για μια εταιρία που ειδικεύεται στο να συνδέει ανθρώπους διαδικτυακά, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα στοχεύει στη διευκόλυνση των εφήμερων σχέσεων αλλά στη βοήθεια των χρηστών της να οικοδομήσουν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. «Θα προορίζεται για την οικοδόμηση αυθεντικών και σταθερών σχέσεων, όχι μονάχα σχέσεων της μιας βραδιάς» επισήμανε ο ιδρυτής του facebook, υπογραμμίζοντας ότι από τα 2.000.000.000 των χρηστών του μέσου περίπου τα 200.000.000 δηλώνουν single. Στη νέα υπηρεσία οι χρήστες θα μπαίνουν με ένα προφίλ διαφορετικό από αυτό του λογαριασμού τους και οι πιθανοί σύντροφοι θα προτείνονται με βάση τα δεδομένα αυτού.

Θέλοντας να καθησυχάσει τους χρήστες μετά το πρόσφατο σκάνδαλο διαρροής δεδομένων της Cambridge Analytica, ο Ζάκερμπεργκ τόνισε ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην «ιδιωτικότητα» και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η είδηση αυτή προκάλεσε «πονοκέφαλο» στα μεγάλα dating sites, με τη μετοχή του Match, ενός εκ των μεγαλύτερων ιστοτόπων γνωριμιών επί πληρωμή στις ΗΠΑ, να καταγράφει πτώση άνω του 17% στη Γουόλ Στριτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα