Πρόβα νυφικού για Τζολί

16:45 8/5/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠρόβα νυφικού για ΤζολίΠέμπτη, Μάιος 8, 2014 - 16:42

Νύφη ετοιμάζεται να ντυθεί η Αντζελίνα Τζολί, κρατά όμως σαν επτασφράγιστο μυστικό το πότε θα παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ. Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η Τζολί επιβεβαίωσε ότι γάμος θα γίνει, γεγονός που πυροδότησε και πάλι σενάρια για το πότε και το πού.

«Προγραμματισμένο»

«Ναι, θα παντρευτούμε, είναι προγραμματισμένο» είπε, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα, όταν τη ρώτησαν για

τη σχέση της με τον Πιτ. Οπως ήταν αναμενόμενο, η απάντηση σε γαλλικό μέσο ενημέρωσης ήταν αρκετή ώστε να ξεκινήσουν συζητήσεις για το κατά πόσο ο γάμος θα γίνει στον περιτριγυρισμένο από αμπελώνες πύργο που διατηρεί το ζευγάρι στη νότια Γαλλία. «Είμαστε ακόμη αρραβωνιασμένοι, αλλά (ο γάμος) είναι κάτι που σκεφτόμαστε» πρόσθεσε η Τζολί, η οποία ανακοίνωσε επίσης ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μαζί με τον Πιτ. «Εγραψα το σενάριο μιας ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουμε ο Μπραντ και εγώ».

Το Σατό Μιραβάλ, όπως ονομάζεται το κτήμα του ζευγαριού, αποτελεί καταφύγιο για τους Bragelina, καθώς εκεί η οικογένεια περνά ένα μέρος του χρόνου παράγοντας κρασί. «Αισθανόμαστε λίγο Γάλλοι. Τα παιδιά ακόμη περισσότερο: μιλάνε καλύτερα τη γλώσσα από εμάς» είπε η Τζολί στην «Parisien». Εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούν φήμες στα μέσα ενημέρωσης για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού, με αποτέλεσμα οι παπαράτσι να είναι εγκαταστημένοι σχεδόν μόνιμα γύρω από το κτήμα του Πιτ και της Τζολί.

Keywords
Τυχαία Θέματα