Πρώτο τραπέζι πίστα η Βίκυ στην πρεμιέρα του Οικονομόπουλου

SHOWBIZΠρώτο τραπέζι πίστα η Βίκυ στην πρεμιέρα του ΟικονομόπουλουΔευτέρα, Απρίλιος 28, 2014 - 15:48

Ηταν εκεί για να τον αποθεώσει! Πρώτο τραπέζι πίστα βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του συντρόφου της Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος φέτος συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα. Η ξανθιά ηθοποιός δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη λαμπερή βραδιά και μάλιστα κάθισε σε μέρος (κεντρικό τραπέζι) απ' όπου μπορούσε να απολαμβάνει τις επιτυχίες του αγαπημένου της, χωρίς να κρύβεται από τον φωτογραφικό φακό. Η Βίκυ,

που επέλεξε total black εμφάνιση για την πρεμιέρα, συνοδευόταν από φίλους και συναδέλφους της, ενώ στην παρέα της βρέθηκε και ο αδερφός του Νίκου που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ηθοποιό.
Ο τραγουδιστής μπορεί να μην είπε τίποτα όταν βγήκε στην πίστα, όμως τα μάτια του πολύ συχνά ήταν καρφωμένα στη σύντροφό του, η οποία έλαμπε από ευτυχία.
Το ζευγάρι μένει ήδη κάτω από την ίδια στέγη και όσοι τους γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι η σχέση τους είναι σοβαρή. Μάλιστα, δεν αποκλείουν το γεγονός οι δυο τους να κάνουν το επόμενο βήμα. Ο Νίκος και η Βίκυ τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά, αφού κανείς τους δεν θέλει να αναφέρεται στην κοινή προσωπική τους ζωή.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα