«Πρώτη» βόλτα με την Pretty woman

ΚΟΣΜΟΣ«Πρώτη» βόλτα με την Pretty woman Πέμπτη, Νοέμβριος 10, 2016 - 19:54

Την ώρα που διαψεύδονται οι πληροφορίες για συμφωνία του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους, ο σταρ του Χόλιγουντ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ύστερα από την υποβολή της

αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί. Συνοδευόταν από μία εκ των πλέον γοητευτικών συναδέλφων του, την Τζούλια Ρόμπερτς.

Και προτού το μυαλό πάει αλλού, αξίζει να σημειωθεί πως είναι φιλαράκια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Moonlight», στο Λος Αντζελες.

Η κοινή εμφάνισή τους έγινε στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας, καθώς ο Πιτ είναι ένας από τους παραγωγούς της, μέσω της εταιρίας Plan B. Με αυτή την εμφάνιση ο ηθοποιός πήρε το βάπτισμα του πυρός πριν περπατήσει πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί μετά τον χωρισμό του, κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Allied», που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα τα ξημερώματα στο Λος Αντζελες.

Την ίδια ώρα, παρά τις πληροφορίες ότι ο 52χρονος Πιτ και η 41χρονη Αντζελίνα Τζολί είχαν καταλήξει σε οριστική συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους, φαίνεται ότι η διαμάχη τους θα έχει συνέχεια.

Η πλευρά της Τζολί έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε οριστική συμφωνία.

Οι εκπρόσωποί της ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσει να έχει αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους, τα οποία θα έχουν «θεραπευτικές» συναντήσεις με τον Πιτ. Ανθρωπος από τον κύκλο της αποκάλυψε στην εφημερίδα «New York Post» ότι δεν πρόκειται για νέα συμφωνία μεταξύ των δύο, αλλά για την προσωρινή επέκταση της συμφωνίας του Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα