Πρόταση γάμου μέσα στο νερό

ΚΟΣΜΟΣΠρόταση γάμου μέσα στο νερόΠέμπτη, Ιανουάριος 29, 2015 - 17:48

Μια ρομαντική πρόταση γάμου είναι αρκετή για να κόψει την ανάσα της μέλλουσας νύφης, πόσο μάλλον αν γίνεται υποβρύχια. Ο Αμερικανός φωτογράφος Ανταμ Οπρί, ο οποίος ειδικεύεται στις θεματικές υποβρύχιες λήψεις, αυτή τη φορά επέλεξε ζευγάρια μελλοντικών συζύγων που ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους ποζάροντας κάτω από νερό, με κοστούμια και φορέματα-υπερπαραγωγή.

«Το

2015 φέρνει πολλές νέες τάσεις, καινοτόμες, διασκεδαστικές, μοναδικές. Μία από αυτές που εγκαινιάζω εγώ με τους πελάτες μου είναι οι αναμνηστικές υποβρύχιες φωτογραφίες αρραβώνων» εξηγεί ο Οπρί, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε φωτογραφίσει εγκυμονούσες κάτω από το νερό. Φαίνεται μάλιστα πως δεν συνάντησε μεγάλη δυσκολία στο να πείσει τα ζευγάρια να βουτήξουν στην πισίνα φορώντας τα καλά τους.

Είτε πρόκειται για άτομα που ακολουθούν ακριβό lifestyle με Louis Vuitton είτε για πιο εναλλακτικούς, ο Οπρί καταφέρνει να βρει concepts που να ταιριάζουν στον ξεχωριστό χαρακτήρα του καθενός. Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα ζευγάρια αγοράζουν ρούχα ειδικά για την υποβρύχια φωτογράφιση, ο φωτογράφος αποκαλύπτει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ποζάρει στο νερό φορώντας κομμάτια διάσημων σχεδιαστών, όπως Prada και Armani, καθώς, όπως εξηγεί ο ίδιος, τα ρούχα δεν καταστρέφονται μέσα στο νερό.

«Κάποιοι φέρνουν τα κοστούμια τους, κάποιες τα Manolo Blahniks τους» προσθέτει, επισημαίνοντας πως ο μόνος περιορισμός που επιβάλλει ο ίδιος στις κυρίες είναι το μίνιμαλ μακιγιάζ. «Ολα τα ζευγάρια που απευθύνονται σε εμένα αναζητούν κάτι διαφορετικό και έχουν τη δική τους μοναδική ιστορία. Μ' αρέσει να βγάζουν τον πραγματικό εαυτό τους στη φωτογράφιση και να με αφήνουν να δω τι τους καθιστά ξεχωριστούς ως ζευγάρι» λέει για τους πελάτες του.


Οπως εξηγεί, η αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας βοηθά τα ζευγάρια να λυθούν και να διασκεδάσουν. Κολυμπούν ο ένας προς τη μεριά του άλλου, την ώρα που τα μαλλιά και τα φορέματα των γυναικών επιπλέουν αέρινα ή σηκώνουν ο ένας τον άλλον στον αέρα, παίρνοντας δύσκολες χορευτικές πόζες, τις οποίες σε κανονικές συνθήκες θα ήταν αδύνατο να πετύχουν. «Οι περισσότεροι νιώθουν πως ξαναγίνονται παιδιά, καθώς τους ξαναδίνεται η ευκαιρία να παίξουν με τα ρούχα τους μέσα στο νερό» λέει. Κρίνοντας πάντως από τον ενθουσιασμό που διακρίνεται στα μάτια τους, η εμπειρία της φωτογράφισης αυτής θα τους μείνει αξέχαστη.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα