Πρόταση γάμου μέσα σε escape room

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρόταση γάμου μέσα σε escape roomΤετάρτη, Μάρτιος 22, 2017 - 12:53

Βραβείο πρωτοτυπίας διεκδικεί ένας Θεσσαλονικιός, ο οποίος ζήτησε από τη φίλη του να παίξουν σε ένα escape room της πόλης, αλλά, ενώ προσπαθούσαν να αποδράσουν από αυτό, έπεσε... οικειοθελώς στα «δίχτυα» της κάνοντάς της πρόταση γάμου!

Ο γαμπρός τα είχε όλα σχεδιασμένα. Υποτίθεται ότι ο Μιχάλης είχε κερδίσει σε έναν εικονικό διαγωνισμό

της εταιρίας του και το έπαθλο ήταν ένα θεματικό δωμάτιο για ένα ζευγάρι για τον μήνα Μάρτιο. Το μήνυμα στάλθηκε στον νικητή ενημερώνοντάς τον για την ημέρα, την ώρα και το δωμάτιο που κέρδισε. Δεν είχε, λοιπόν, παρά να πείσει τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαρία, να τον ακολουθήσει στο παιχνίδι για να λύσουν μαζί τους γρίφους και το μυστήριο που κρυβόταν στο δωμάτιο απόδρασης. Για τον Μιχάλη, όμως, το μεγάλο στοίχημα δεν ήταν αν θα έβγαινε από το δωμάτιο, αλλά αν θα έβγαινε... διπλός!



Οι «μιλημένοι» υπεύθυνοι διαμόρφωσαν το θεματικό δωμάτιο ειδικά για την πρόταση γάμου, κρύβοντας στο πιο απίθανο σημείο ένα κρυφό μήνυμα, το οποίο φανερώθηκε μόνο όταν η μέλλουσα νύφη έλυσε έναν συγκεκριμένο γρίφο. Τα φώτα χαμήλωσαν και, όταν άναψαν πάλι, εμφανίστηκαν το μήνυμα «Θα με παντρευτείς;» και μια ανθοδέσμη!

Συγκινημένη η Μαρία, είπε το «ναι» ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ βγαίνοντας από το δωμάτιο οι μελλόνυμφοι δέχτηκαν πολλές ευχές για μια ευτυχισμένη κοινή ζωή.

Ν. ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα