Προσπάθησε (;) να βγει από το φλεγόμενο Ι.Χ. της η Ειρήνη Λαγούδη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠροσπάθησε (;) να βγει από το φλεγόμενο Ι.Χ. της η Ειρήνη ΛαγούδηΠαρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 19:59

❱❱ «Ηταν έγκλημα» επιμένει ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ενα αποτύπωμα αποτελεί το νέο στοιχείο «φωτιά» που βλέπει το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη, ακριβώς ενάμιση μήνα μετά τον

εντοπισμό του άψυχου κορμιού της στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, στη Μυρτιά του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για ένα ίχνος, πιθανότατα σόλας παπουτσιού, στο εσωτερικό του χρυσαφί Ford Ka που ίσως σημαίνει ότι η 44χρονη χήρα από την Κατοχή προσπάθησε την τελευταία στιγμή να βγει από το φλεγόμενο όχημά της.
Ωστόσο, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί δεν άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι, ώστε να βγει έξω και να εισπνεύσει καθαρό αέρα.

Μία εξήγηση είναι ότι από την ανάπτυξη πολύ υψηλών θερμοκρασιών στην καμπίνα και τη διαστολή μπλόκαραν οι πόρτες ή και τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, με μοιραίο αποτέλεσμα να μετατραπεί το μικρό Ι.Χ. σε παγίδα θανάτου. Η άλλη εκδοχή είναι κάποιος ή κάποιοι να κρατούσαν κλειστή την πόρτα, για να εμποδίσουν την έξοδο της Ειρήνης από το φλεγόμενο όχημα! Μέσα στον πανικό της, σε μια προσπάθεια να βρει διέξοδο, δεν αποκλείεται να πέρασε στο πίσω κάθισμα, όπου βρέθηκε νεκρή. Πάντως, όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, κι ενώ το αυτοκίνητο είχε πλέον κρυώσει, οι πόρτες ήταν ξεκλείδωτες και άνοιξαν με ευκολία.

Μιλώντας στην «Espresso» ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία που τον κάνουν να συκλίνει ακόμα περισσότερο στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαι πεπεισμένος γι' αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν θα υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά. Εξάλλου, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω ότι το να στείλεις ένα sms δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις πράξη όσα γράφεις» είπε ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα