Πριμ από τον Αλαφούζο για νίκη με Ηρακλή! Η Τουλούζ θέλει Καρέλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠριμ από τον Αλαφούζο για νίκη με Ηρακλή! Η Τουλούζ θέλει ΚαρέληΠαρασκευή, Νοέμβριος 27, 2015 - 19:58

Με τη σκέψη στα δικαστικά... έδρανα της Σούπερ Λίγκας, οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ηρακλή, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να υπόσχεται στους παίκτες ότι, αν πάρουν τη νίκη στη Θεσσαλονίκη,

θα εισπράξουν και το πριμ τριάδας. Τα χρήματα, δηλαδή, που προβλέπονται για κάθε τρεις συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες.

Ο κ. Αλαφούζος ζήτησε από τους «πράσινους», τους οποίους επισκέφτηκε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, να εντείνουν τις προσπάθειές τους, επισημαίνοντάς τους: «Για μένα είναι σαν να κερδίσατε τους Πειραιώτες, κι αν νικήσετε τον Ηρακλή το πριμ θα ισχύσει κανονικά».

Αγωνιστικά, στο «Καυτανζόγλειο» αναμένεται αύριο να κάνει το ντεμπούτο του ο Εσιέν, ως παρτενέρ του Ζέκα. «Τον επέλεξα γνωρίζοντας ότι, μέσα από τα παιχνίδια, θα ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του» είπε ο Αντρέα Στραματσιόνι για τον Γκανέζο, δηλώνοντας, παράλληλα, απογοητευμένος για το ντέρμπι, που... δεν έγινε.

Ο Νίκος Καρέλης εξακολουθεί να απασχολεί κάποιους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Οπως η γαλλική Τουλούζ, εκπρόσωπος της οποίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο για να δει τον παίκτη να αγωνίζεται σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Η μη διεξαγωγή του ντέρμπι στέρησε από τον Γάλλο την ευκαιρία να διαπιστώσει την αξία του Καρέλη (του οποίου το όνομα αναμένεται να απασχολήσει τη νέα μεταγραφική περίοδο).

Νέα αναφορά στο όνομα του Σενεγαλέζου Ιμπραχίμα Εμπαγέ από τον ιταλικό Τύπο. Οπως αναφέρεται (και αναπαράγεται από αρκετές ιστοσελίδες), ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της αμυντικής του γραμμής, με τον Αντρέα Στραματσιόνι να έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτησή του. Ο «Στράμα» είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Εμπαγέ, κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην Ιντερ (από εκεί ο Σενεγαλέζος έφυγε ως δανεικός για τη Λιβόρνο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπολόνια, με την οποία έχει μόλις δύο συμμετοχές).
Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Παναχαϊκή την ερχόμενη Πέμπτη στην Πάτρα για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με επιτυχία τις... εξετάσεις της UEFA για το διάστημα 30 Ιουνίου-30 Σεπτεμβρίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι συμφωνημένοι διακανονισμοί τηρήθηκαν κανονικά. Πάντως, ο έλεγχος (monitoring) της Eυρωπαϊκής Ομοσπονδίας υπό τον οποίο τελεί η ΠΑΕ για πρότερες παραβιάσεις του Financial Fair Play συνεχίζεται και για το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα