Πρεμιέρα με τα γυναικάκια τους!

17:38 4/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠρεμιέρα με τα γυναικάκια τους!Δευτέρα, Μάρτιος 4, 2019 - 17:38

❱❱ Τα «Ζόρικα βράδια» άρχισαν για Ρουβά και Ρόκκο, με Ζυγούλη και Γκόφα πρώτο τραπέζι πίστα

Πρώτο τραπέζι πίστα τα γυναικάκια τους! Η Κάτια Ζυγούλη και η Λελέ Γκόφα δεν γινόταν να λείπουν από την πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου.

Υστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το σχήμα της Θεσσαλονίκης, το εκρηκτικό δίδυμο ήρθε στην Αθήνα

με πολύ ενθουσιασμό και κέφι, συναισθήματα που μετέδωσε σε όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν live στο κατάμεστο Estate το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Από την πρεμιέρα, λοιπόν, των δύο δημοφιλών καλλιτεχνών με την παράσταση «Ζόρικα βράδια» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γυναίκες τους, οι οποίες μάλιστα τράβηξαν τα φλας αλλά και τα βλέμματα με τις «ζόρικες» και σέξι εμφανίσεις τους.

Οι δύο λαμπερές κυρίες κάθισαν πρώτο τραπέζι φυσικά, προκειμένου να απολαύσουν τους αγαπημένους τους επί σκηνής από πολύ κοντά, και ήταν κι οι δύο απαστράπτουσες.


Αριστερά: Κάτια Ζυγούλη. Δεξιά: Λελέ Γκόφα

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε ένα σέξι total black outfit, με μίνι δερμάτινη φούστα, μπλούζα με δαντελένιες λεπτομέρειες στα μανίκια και over the knee μπότες, που αναδείκνυαν το καλλίγραμμο σώμα της και τα μακριά της πόδια με τον καλύτερο τρόπο. Η Λελέ Γκόφα, από την άλλη, ντύθηκε με λευκό μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με απόλυτα in fashion χαμηλές κόκκινες μπότες. Το στιλιστικό αποτέλεσμα τις δικαίωσε και οι δύο σύζυγοι των πρωταγωνιστών της βραδιάς παραλίγο να τους... κλέψουν τη δόξα με τα χαμόγελα και τις πόζες τους! Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα παρακολούθησαν ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και πολλοί επώνυμοι, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Ακης Δείξιμος, η Ιωάννα Τούνη, η Εύη Ιωαννίδου, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Τζένη Τζιβεριώτη παρέα με τον Χάρη Σιανίδη και η Τάμτα Μαστοράκη.


Τζένη Τζιβεριώτη και Χάρης Σιανίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα