Πουλάκια μου...

ΚΟΣΜΟΣΠουλάκια μου...Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 17:59

❱❱ Τα χαϊδολογήματα της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ σε οσκαρικό πάρτι μπροστά στην ατάραχη Ιρίνα Σάικ

Τα τρυφερά αγγίγματα, οι ματιές όλο νόημα και οι αγκαλιές μεταξύ του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga στη σκηνή των Οσκαρ φαίνεται ότι τελικά δεν ήταν ένα απλό σκηνοθετικό εύρημα, καθώς φωτογραφίες από το after party που ακολούθησε δείχνουν ότι οι δύο σταρ συνέχισαν τα τρυφερά τετ α τετ και εκτός σκηνής.

Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η «Daily Mail» οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Ενα αστέρι γεννιέται» συνεχίζουν να αγκαλιάζονται και να ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλον και στο after party της εταιρίας παραγωγής Warner Bros Pictures, γεγονός που αναμένεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω τη φημολογία περί ειδυλλίου, το οποίο άρχισε μετά τη γεμάτη πάθος ερμηνεία του κομματιού «Shallow» στην απονομή των βραβείων. Ωστόσο παρούσα στο πάρτι ήταν και η σύντροφος του Κούπερ Ιρίνα Σάικ, η οποία δεν έδειχνε να ενοχλείται από όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια της.

Αντιδράσεις

«Ο Μπράντλεϊ, η Ιρίνα και η μητέρα του έφτασαν πρώτοι και η Lady Gaga πήγε γύρω στις 10, κρατώντας το Οσκαρ της. Πήγε κατευθείαν κατά πάνω του, αγκαλιάστηκαν και είχαν μια πριβέ κουβεντούλα. Δεν χόρταιναν ο ένας τον άλλον. Αγκαλιάζονταν κι έγερναν κοντά για να μιλήσουν ο ένας στο αυτί του άλλου» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Η Lady Gaga, πάντως, έσπασε τη σιωπή της και επιχείρησε να βάλει τέλος στα κουτσομπολιά αναφορικά με το «καυτό» ντουέτο, χαρακτηρίζοντας τον Κούπερ «αληθινό φίλο». Ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους στη σκηνή, η 32χρονη σταρ έγραψε: «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πιο ξεχωριστό από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με έναν αληθινό φίλο και καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Παρ' όλα αυτά, οι φαν της δεν έδειξαν να πείθονται, αφού σχολίασαν τη φωτογραφία με... καρδούλες. Ούτε η πρώην σύζυγος του Κούπερ Τζένιφερ Εσποζίτο κατάφερε να κρατηθεί πάντως και σχολίασε «χα» στην ινσταγκραμική ανάρτηση του Ντέιβιντ Σπέιντ «υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην το κάνουν;»

Keywords
Τυχαία Θέματα