Που χάθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης

SHOWBIZΟ γόης της πίστας που επένδυσε στην «πράσινη» ενέργειαΠου χάθηκε ο Χρίστος ΑντωνιάδηςΤετάρτη, Απρίλιος 13, 2016 - 11:59

Οι εμφανίσεις σε σίριαλ και οι ουρές από θαυμάστριες έξω από το καμαρίνι για ένα αυτόγραφό του • Οι μεγάλες επιτυχίες, η αποθέωση σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και ο γάμος του το 2012

Καίγονταν οι πίστες για τον Χρίστο Αντωνιάδη τη δεκαετία του '90 με τις αξέχαστες επιτυχίες του «Ποιος μπορεί», «Μάγια», «Δεν είσαι εσύ». Νέος, ψηλός, ωραίος, έγινε γρήγορα περιζήτητος στα πιο μεγάλα κέντρα διασκέδασης, δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Αννα

Βίσση αλλά και την Αντζελα Δημητρίου, ωστόσο ύστερα από μια δεκαετία αποθέωσης αποφάσισε συνειδητά να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, να αφοσιωθεί στην οικογένειά του αλλά και στην εταιρία του, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ


Τα χρόνια που βρισκόταν στην κορυφή, εκτός από τις μεγάλες ουρές έξω από το καμαρίνι του με τα κοριτσόπουλα να συνωστίζονται με τις ώρες για ένα αυτόγραφό του, μεγάλες ήταν και οι τηλεθεάσεις στις εκπομπές στις οποίες εμφανιζόταν, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στους σεναριογράφους! Το 1994 έπαιξε στην κωμική σειρά «Εμείς κι εμείς», το 1997 στους «Δυο ξένους» και το 2001 στη σειρά της ΕΤ2 «Εξι ψέματα και μία αλήθεια», υποδυόμενος πάντα τον εαυτό του.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, που γράφει το μικρό του όνομα με γιώτα, έχει πολλά ωραία να θυμάται, αλλά και γεγονότα που τον έσπρωξαν το 2004 να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Την τελευταία οκταετία προσπαθεί να επιστρέψει στις μεγάλες πίστες και ηχογραφεί νέα τραγούδια ζώντας έναν έρωτα «όλο τρέλα» στο πλευρό της συζύγου του Αφροδίτης Τσώνου. «Η μητέρα της ερχόταν στο μαγαζί το 2008 και συνεχώς έλεγε στην κόρη της πόσο της αρέσω ως τραγουδιστής. Μόλις γνωριστήκαμε, δέσαμε αμέσως» είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής.

Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το απολαμβάνει, ενώ επαγγελματικά ο γνωστός τραγουδιστής κάνει εξτρά εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο CD single με τίτλο «Δεν μου καίγεται καρφί». Το τραγούδι έτυχε θερμής υποδοχής και στο διαδίκτυο από τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Στο Εθνικό Ωδείο

Γεννημένος στην Αθήνα, ο γοητευτικός Χρίστος αγάπησε το καλό λαϊκό τραγούδι από τον παππού του που ήταν λάτρης του Στέλιου Καζαντζίδη. Σε ηλικία μόλις οκτώ χρόνων ανακοίνωσε στους γονείς του, που είχαν κομμωτήρια, πως θα γίνει τραγουδιστής. «Αν θες να γίνεις τραγουδιστής, θα γίνεις σπουδαγμένος, δεν θα γίνεις σαν αυτούς που δεν μπορούν να μιλήσουν. Θα τελειώσεις το σχολείο σου και θα πας στο Εθνικό Ωδείο» του είπε τότε η μητέρα του κι αυτό ακριβώς έπραξε.

Τα όνειρά του τα κυνήγησε, παρότι του στοίχισε αρκετά ο χωρισμός των γονιών του. Το 1986 συμμετείχε σε ένα νεανικό συγκρότημα στη συνοικία όπου μεγάλωσε, στη Νέα Ιωνία, κι έκανε εμφανίσεις στο στέκι της νεολαίας του δήμου. Εμφανίστηκε στο τάλεντ σόου της εποχής «Να η ευκαιρία» και η επιτροπή τού έδωσε σημαντικές συμβουλές, ενώ το 1989 άρχισε εμφανίσεις στο κέντρο διασκέδασης Αμάν Αμάν, στην οδό Πατησίων, ύστερα από μεσολάβηση του συναδέλφου του Κώστα Σκόνδρα.

Το 1991 έκανε τη μεγάλη έκπληξη σε γνωστό μπουζουξίδικο της παραλίας, όπου γνώρισε την αποθέωση για έξι συνεχή χρόνια. Το 1996 κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο «Κάθε νύχτα» και το τραγούδι «Ποιος μπορεί» του χάρισε την πρώτη μεγάλη επιτυχία του. Ακολούθησαν οι δίσκοι «Ποιος» και «Γνώμη σου», που έγιναν γρήγορα «χρυσοί» χαρίζοντας χρήματα και δόξα στον τραγουδιστή, ο οποίος με την είσοδο της νέα χιλιετίας έκανε το μεγάλο όνειρό του πραγματικότητα. Συνεργάστηκε με τον Χρήστο Νικολόπουλο στον δίσκο «Θα φύγω απόψε» και ερμήνευσε το τραγούδι «Τι θέλεις από μένανε» του Στέλιου Καζαντζίδη. Το 2001 ακολούθησε η νέα του δισκογραφική δουλειά «Σημεία των καιρών», κατόπιν «Η πρώτη αγάπη», το «Αχ, ραγίζει απόψε το φιλί», το 2004 ηχογράφησε τον δίσκο «Ελα κοντά μου» και ακολούθησαν ακόμη δύο, με τίτλους «Στην προηγούμενη ζωή σου ήμουν μαζί σου» και «Δωρεάν».

Οι λάθος επιλογές

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μπαινόβγαινε στα στούντιο ηχογράφησης, ωστόσο η καριέρα του φαινόταν πως ξεθώριαζε σιγά σιγά, για να παραδεχτεί σήμερα πως (τότε) έκανε λάθη. «Πρώτα πρέπει να κοιτάμε τι κάναμε εμείς και να μην κατηγορούμε άλλους. Ακόμη και για την επιλογή κακών συνεργατών εγώ ευθύνομαι. Δεν ξέρω πραγματικά αν μπορούσαν να πάνε τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα, αλλά έτσι είναι και προχωράμε» είχε πει σε συνέντευξή του.
Τον Αύγουστο του 2012 ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε σε ιδιωτικό κτήμα στο Κορωπί τη διαιτολόγο Αφροδίτη Τσώνου. Η αγαπημένη του τελείωσε σχολή κομμωτικής και άνοιξε τη δική της επιχείρηση, που πηγαίνει τόσο καλά όσο και η εταιρία του τραγουδιστή, στην οποία εκείνος επένδυσε όλα τα χρήματά του από το τραγούδι. «Συγκέντρωσα ένα σημαντικό κεφάλαιο, έκανα μια μεγάλη επένδυση στην ενέργεια, η οποία μέχρι και σήμερα μου αποφέρει χρήματα. Ξεκίνησε ως δεύτερη δουλειά η συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ σήμερα είναι η βασική μου» δηλώνει.



Keywords
Τυχαία Θέματα