Πόσταρε ροζ βίντεο εν αγνοία των πρώην του

14:28 6/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠόσταρε ροζ βίντεο εν αγνοία των πρώην τουΤετάρτη, Ιούλιος 6, 2016 - 14:26

Πρωταγωνίστριες σε βίντεο πορνό που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο έγιναν, εν αγνοία τους, όπως υποστηρίζουν, οι πρώην σύντροφοι ενός άνδρα από το Ηράκλειο Κρήτης, τον οποίο κατήγγειλαν. Οι γυναίκες είπαν στους αστυνομικούς ότι ο Ηρακλειώτης πρώην αγαπημένος τους βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις τους και στη συνέχεια ανέβαζε το ροζ περιεχόμενο στο ίντερνετ. Από την πλευρά του, ο... εραστής, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, ισχυρίστηκε ότι η βιντεοσκόπηση ήταν εις γνώσιν των γυναικών, ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι εκείνος διοχέτευσε το υλικό στο ίντερνετ.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τα... ανεξήγητα, υποστήριξε ότι κάποιος έκλεψε το κινητό τηλέφωνό του, στο οποίο είχε αποθηκεύσει τα επίμαχα βίντεο, και μάλιστα ζήτησε να διερευνηθεί άμεσα το ηλεκτρονικό ίχνος από το οποίο έγιναν οι επιλήψιμες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη τους, αλλά με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή, για επεξεργασία και μετάδοση σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή, καθώς και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και εξαρτημάτων όπλων.

Keywords
Αναζητήσεις
σουπερ πορνο βηντεο μαμα γιος σπητικο, πορνο βηντεο
Τυχαία Θέματα