Πώς είπατε για την Τζούλια Αλεξανδράτου;

SHOWBIZΟι ερωτικές ταινίες, η γκριμάτσα στα καλλιστεία το 2002 και ο σύντροφος που παραλίγο να τη σκοτώσειΠώς είπατε για την Τζούλια Αλεξανδράτου;Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019 - 15:56

❱❱ Σε παραλήρημα η Τζούλια Αλεξανδράτου , «καρφώνει» πρόσωπα και πράγματα της showbiz

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ένα αιφνίδιο διαδικτυακό παραλήρημα έριξε «βόμβες» με παρασκηνιακές αποκαλύψεις για πρόσωπα πρώτης γραμμής αναστατώνοντας τη showbiz.

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις ερωτικές ταινίες που γύρισε, για την γκριμάτσα της στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2002, αλλά και για έναν σύντροφό της που -όπως υποστήριξε- παραλίγο να τη δολοφονήσει.

«Ο Ψ........ς πήγε να με σκοτώσει και πήγα στο νοσοκομείο γιατί αιμορραγούσα. Επίσης έκλεψε από τη Β...η 500.000 ευρώ διότι είναι απατεώνας (...). Ο Γ........ς ήθελε αυτός να σκηνοθετήσει το dvd με τον Ψ.......ο στο Παρίσι». 

Σε άλλη ανάρτηση ανέφερε: «Εγώ είχα σχέση με τον Ψ....η, αν και ήταν αδελφή. Και μου είπε τα πάντα ότι κάνανε με τον Ρ...α. Ο Σ...ς είναι ένα άτομο που τον λατρεύω και έχουμε φλερτάρει. Γνωρίζω πολλά διότι έμενα στον Η...α».

Ευθείες βολές 

Με τον ισχυρισμό πως είναι η «Νο 1 Σταρ» εξαπέλυσε ευθείες βολές εναντίον γνωστών παρουσιαστών: «Ο Κ.........ς χτυπούσε αλύπητα για χρόνια τη γυναίκα του, επίσης γα@@σε τη Μ......η κι άλλες τόσες φυσικά. Είναι και αδελφή».

Σοκαριστικά είναι επίσης όλα όσα έγραψε για γνωστό παρουσιαστή: «Ο Α..........υ ήθελε να μιλήσω για το dvd. Να κάνει τηλεθέαση. Μήπως να μιλήσουμε καλύτερα για την προσωπική του ζωή; Νομίζω θα έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση αυτό». «Το ίδιο είχε συμβεί με το φίδι Σ........υ. Δεν υπάρχει χειρότερη από αυτή».

Αμείλικτη και με σκληρή γλώσσα περιέγραψε τη βραδιά του διαγωνισμού ομορφιάς στον οποίο συμμετείχε πριν από 17 χρόνια: «Κι όταν ήμουν πάνω στη σκηνή και περπατούσα, ο Κ......υ μού κάνει νόημα από κάτω με τα χέρια του “ότι με κόβει”... Με έκοψε για μια τυχαία γκριμάτσα. Η Χ.......υ ήταν άσχετη σε όλο αυτό. Δεν τους ενδιέφερε, αρκεί να μην έβγαινα εγώ. Ηταν κομμένη στα προκριματικά και μπήκε με μέσο τον θείο της».

Την επόμενη ημέρα, όπως περιγράφει η Τζούλια Αλεξανδράτου, οι εστεμμένες έπρεπε να εμφανιστούν στον «Πρωινό καφέ» της Ελένης Μενεγάκη. «Όλοι φοβόντουσαν μη βγω και πω την αλήθεια. Και μου λέγανε τι να πω. Με αντάλλαγμα, από ενοχή καθαρά, ότι θα μου κάνουν τραγούδι από τη Heaven».

Keywords
Τυχαία Θέματα