Πόπη Χατζηδημητρίου: Η αποχή της από την τηλεόραση – Το πρόβλημα υγείας που πέρασε – Ο σχολιασμός για τα ριάλιτι

Η Πόπη Χατζηδημητρίου είναι πρώην παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, κάποιων εκπομπών και shows στον ANT1 και το Mega και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η ίδια παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό» και μίλησε για την απομάκρυνση της από την τηλεόραση.

«Για μένα πρέπει να φεύγεις από την τηλεόραση όταν κάνεις επιτυχία. Να φύγεις πριν αρχίζει κάτι να σαπίζει, να φθείρεται πολύ» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Πολύ καλά έκανε η Μενεγάκη που επέλεξε να είναι εκτός τηλεόρασης. Αυτό ένιωσε, αυτό έκανε, να το απολαύσει, να ηρεμήσει και να δει τι θα κάνει».

Ωστόσο, η Πόπη Χατζηδημητρίου παρακολουθεί τα τηλεοπτικά δρόμενα και εξομολογήθηκε για τα ριάλιτι πως «δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον να δω τους μουσκουλάτους ή τις άλλες που τσουρομαδιούνται για να τις προτιμήσει ο γαμπρός».

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που πέρασε η ίδια ανέφερε πως «εύχομαι η περιπέτεια υγείας μου να με ξεχάσει λιγάκι, να κρατήσουμε μια απόσταση, δεν μπορώ άλλη περιπέτεια».

«Δεν έχω κανέναν φόβο με τον χρόνο, τον αγαπάω. Κάθε μέρα της ζωής που έχουμε είναι γιορτή γιατί δεν είναι δεδομένο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso