«Ποντικοί» άδειασαν το εξοχικό της Μαρούσας Στρογγυόγλου

SHOWBIZ«Ποντικοί» άδειασαν το εξοχικό της Μαρούσας ΣτρογγυόγλουΠέμπτη, Ιούνιος 23, 2016 - 14:32

«Καλοκαιρινό» έκαναν το σπίτι της Μαρούσας Στρογγυόγλου. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο πριν από 16 χρόνια με τον ρόλο της κόρης του Γιάννη Μπέζου στην τηλεοπτική κωμωδία του ΑΝΤ1 «Ακρως οικογενειακόν», έπεσε θύμα διάρρηξης στο εξοχικό της, στο Ξυλόκαστρο.

«Είπαμε κι εμείς να πάμε με τους φίλους μας, τα 4 παιδιά μας, τα τρία γατιά μας και τον Φάτσα ένα τριημεράκι να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας σε

μια παράγκα που έχουμε στο μαγευτικό Ξυλόκαστρο. Ε, καλοκαίρι που είναι, μας κάνανε καλοκαιρινούς» έγραψε η Μαρούσα στη σελίδα της στο facebook, κάνοντας γνωστό το γεγονός. Οπως πρόσθεσε, οι «ποντικοί» που μπήκαν στο σπίτι της πήραν σχεδόν τα πάντα.

Εσπασαν την πόρτα

«Τάμπλετ, κινητά, λεφτά, τρία ζευγάρια παπούτσια των παιδιών. Μια σπασμένη πόρτα κι όλα μας τα ρούχα πεταμένα. Μόνο ένα παλιό κασετοφωνάκι που είχα έξω φάτσα-φόρα δεν πήρανε. Το καημένο, το σνόμπαραν, τα 'φαγε τα ψωμιά του, τι να πιάσει; Γυρίσαμε από τη θάλασσα και δεν είχαμε ούτε βρακί να βάλουμε...» συνέχισε την αφήγησή της.

«Οπως καταλαβαίνετε, τις αδειάσαμε τις μπαταρίες μας και προχωράμε. Καλύτερα να πηγαίναμε σ' ένα ξενοδοχείο. Πιο φτηνά θα μας έβγαινε! Πάω τώρα να βάλω και 18 πλυντήρια να ισιώσω. Τα καταλαβαίνω τα κλεφτράκια, τι να κάνουνε; Οποιος όμως ψωνίσει κινητό ή τάμπλετ στη μαύρη, να ξέρει ότι μπορεί να είναι τα δικά μας. Αντε, σε καλή μεριά» συμπλήρωσε παρακάτω, δίχως να χάνει το χιούμορ της. Εχοντας αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και το θέατρο, η Μαρούσα Στρογγυόγλου βιώνει εδώ και λίγα χρόνια το δικό της «Ακρως οικογενειακόν».

Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, η ηθοποιός ασχολείται πλέον περισσότερο με το τραγούδι και είναι μέλος της μπάντας Canto Liba.

Keywords
Τυχαία Θέματα