Ποια κρίση; Ο Αργυρός «πνίγηκε» μέσα στα πανέρια

15:35 5/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠοια κρίση; Ο Αργυρός «πνίγηκε» μέσα στα πανέριαΔευτέρα, Μάρτιος 5, 2018 - 15:33

❱❱ Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και οι θαυμαστές του τον «έπνιξαν» στα λουλούδια

«Επνιξαν» με λουλούδια τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.

antΟπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έκαναν

τον γύρο των social media, οι θαυμαστές του καλλιτέχνη του πέταξαν τόσα πολλά λουλούδια στην πίστα, που από ένα σημείο και μετά για να τραγουδήσει χρειάστηκε να κάνει... ορειβασία πάνω στα πανέρια και τα γαρίφαλα!

Είναι απορίας άξιο, πάντως, πώς γίνεται σε περίοδο κρίσης να ξοδεύουν ορισμένοι τόσα πολλά χρήματα σε λουλούδια στα μπουζούκια. Προφανώς, λεφτά υπάρχουν!

Το πρόγραμμα στο στέκι του Κωνσταντίνου στη συμπρωτεύουσα άρχισε γύρω στις 23.30, με τους Otherview, τον Κωνσταντίνο Κουφό, τη Μορφούλα Ιακωβίδου, την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, τον Μιχάλη Καραγκούνη και τον dj Λάχανο να προετοιμάζουν το κλίμα για την εμφάνιση του πρωταγωνιστή του σχήματος, που προκάλεσε... ντελίριο στους φαν του! Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με το σουξέ του «Ξημερώματα» και ο λουλουδοπόλεμος άρχισε σχεδόν με το «καλησπέρα» που είπε διά μικροφώνου! Το κέντρο ήταν κατάμεστο από τον κόσμο που είχε σπεύσει από νωρίς, προκειμένου να τον απολαύσει στην πρώτη εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι πολύ σύντομα ο Κωνσταντίνος θα κάνει... πρεμιέρα και σε ρόλο δημιουργού, βάζοντας τη μουσική του σφραγίδα σε επερχόμενο single της Φανής Δρακοπούλου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα