Πιτσιρικάς βίαζε την εξάχρονη αδερφή του αντιγράφοντας video game!

ΚΟΣΜΟΣΠιτσιρικάς βίαζε την εξάχρονη αδερφή του αντιγράφοντας video game!Πέμπτη, Φεβρουάριος 28, 2019 - 16:45

❱❱ Αγόρι 12 ετών δικάζεται στη Βρετανία για τον βιασμό της εξάχρονης αδερφής του, επειδή ήθελε να κάνει αναπαράσταση σκηνής που είδε στο video game «Grand Theft Auto».

Το αγόρι φέρεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στην αδερφή του αρκετές φορές στο σπίτι τους, ακόμα και παρουσία ενηλίκων που βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο ή κοιμούνταν, ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων.

Τουλάχιστον μία από τις επιθέσεις πραγματοποιήθηκε αφού το παιδί είδε μια σεξουαλική πράξη στο παιχνίδι, το οποίο, σύμφωνα με την αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή, φέρει σήμα που αναφέρει ότι επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 18 και άνω.

Αναπαράσταση

Στο δικαστήριο ανηλίκων του Σουίντον, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την υπόθεση, ο ανήλικος κατέθεσε ότι αποφάσισε να κάνει αναπαράσταση της σκηνής βιάζοντας τη μικρότερη αδερφή του που ήταν στο δωμάτιο εκείνη την ώρα.

Η αδιανόητη αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε αφού το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της στο σχολείο τι την έβαζε να κάνει ο αδερφός της. Το κοριτσάκι αυτό πήγε στη συνέχεια στη δασκάλα τους και την ενημέρωσε γι' αυτό που συνέβαινε στη φίλη της.

Η μητέρα των παιδιών, που ήταν παρούσα στο δικαστήριο, ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα, όταν κρατώντας το χέρι του γιου της άκουγε να του απαγγέλλονται οι κατηγορίες του.

Ο δράστης τώρα διαμένει σε θεραπευτικό ίδρυμα εκτός πόλης και αν ολοκληρώσει το πρόγραμμα με επιτυχία, οι κατηγορίες αναμένεται να παραγραφούν από το ποινικό μητρώο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα