Πίτσα με τραπεζάκι!

ΚΟΣΜΟΣΠίτσα με τραπεζάκι!Πέμπτη, Ιούνιος 13, 2019 - 14:28

❱❱ Καναδική εταιρία κατάφερε να σχεδιάσει πρωτοποριακό κουτί που μπορεί να μεταφερθεί χωρίς πρόβλημα και στο κρεβάτι!

Λίγο τα ψίχουλα, λίγο τα λάδια, πολλοί από εμάς αποφεύγουμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας βραδινό, την πίτσα, βλέποντας τηλεόραση στο κρεβάτι.

Τώρα, όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει, καθώς η καναδική πιτσαρία Boston Pizza

συνεργάστηκε με τη διαφημιστική εταιρία John St. και σχεδίασαν κάτι, το οποίο, συνειδητά ή ασυνείδητα, περιμέναμε εδώ και καιρό: ένα κουτί πίτσας το οποίο μετατρέπεται σε δίσκο-τραπεζάκι και μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε την αγαπημένη μας πίτσα ξαπλωμένοι!

Η διαδικασία σχεδιασμού ήταν μακρά και δύσκολη, όμως, ύστερα από αρκετούς μήνες προσπαθειών, το πρωτοποριακό κουτί είναι πλέον έτοιμο. Στο πάνω και το κάτω μέρος του κουτιού έχουν προστεθεί δύο επιπλέον χαρτόνια, τα οποία ο χρήστης μπορεί να διπλώσει και να τα τοποθετήσει στις κατάλληλες υποδοχές για να σχηματίσει τα πόδια του δίσκου «επικρεβάτιου» τραπεζιού. Επιπλέον, δύο υποστηρικτικές λωρίδες χαρτονιού «κλειδώνουν» σε εξοχές -σε σχήμα μικροσκοπικών κομματιών πίτσας- που βρίσκονται στο εσωτερικό του κουτιού, ώστε το ανοιγμένο κουτί να είναι ένα σταθερό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.

Το κουτί-τραπεζάκι ονομάζεται «BP in Bed» και, προς το παρόν, θα κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό, με αφορμή την επερχόμενη Γιορτή του Πατέρα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το concept θα τύχει θερμής υποδοχής και θα αναγκάσει τη συγκεκριμένη αλυσίδα να το κρατήσει σε μόνιμη βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα