Πίτερ Φόντα εναντίον Τραμπ για το Μεταναστευτικό! «Να μπει ο γιος του σε κλουβί με παιδεραστές»

ΚΟΣΜΟΣΠίτερ Φόντα εναντίον Τραμπ για το Μεταναστευτικό! «Να μπει ο γιος του σε κλουβί με παιδεραστές»Πέμπτη, Ιούνιος 21, 2018 - 17:34

❱❱ Σε κλουβί με παιδεραστές θα έπρεπε να μπει ο 12χρονος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάρον, ως αντίποινα για την απόφαση της κυβέρνησής του να τοποθετηθούν στα σύνορα σε κλουβιά τα παιδιά λαθρομεταναστών.

Αυτή η άποψη ανήκει στον ηθοποιό Πίτερ Φόντα, ο οποίος τη διατύπωσε μέσω twitter, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να βγουν στους δρόμους 90.000.000

άνθρωποι για να διαμαρτυρηθούν για τη μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ. «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μητέρας του και να τον βάλουμε σε κλουβί με παιδεραστές και να δούμε αν τότε η μητέρα του θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον γιγάντιο μ***α που έχει παντρευτεί» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Τζέιν Φόντα που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στην ταινία «Ξένοιαστος καβαλάρης».

Με άλλα tweets του δε επιτέθηκε και στον σύμβουλο του Τραμπ, τον Στέφεν Μίλερ, τον οποίο χαρακτήρισε παιδεραστή και Γκέμπελς, γράφοντας: «Μην αφήνετε τον παιδεραστή Στέφεν Γκέμπελς Μίλερ κοντά στα κοριτσάκια που χωρίζονται από τους γονείς τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα