Πισίνα στον Ταΰγετο

16:14 8/8/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤα rooms to let της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου ΧατζηπαναγιώτηΠισίνα στον ΤαΰγετοΣάββατο, Αύγουστος 8, 2015 - 16:00

Εναν επίγειο παράδεισο στις παρυφές του Ταϋγέτου με πέντε πολυτελείς μεζονέτες δημιούργησαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το αγαπημένο ζευγάρι, εκτός από συγκάτοικοι, είναι πλέον και συνεταιράκια, αφού από κοινού δημιούργησαν σε έναν λόφο στον Κάμπο Μεσσηνίας, στην περιοχή Σάντoβα, στη θέση Κουτιβέικα, μια εκπληκτική μονάδα προς επαγγελματική εκμετάλλευση.

Οι μικρές μεζονέτες των 50 τ.μ. η καθεμία

διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με ξύλινη επένδυση που καταλήγουν σε ατομικές πισίνες με απίστευτη θέα στον Πενταδάκτυλο, υπερσύγχρονο οικιακό εξοπλισμό, αναπαυτικούς καναπέδες, τζακούζι, όλα με σούπερ λουξ διακόσμηση, κήπο και μποστάνι, με τον εκάστοτε ενοικιαστή να κόβει ελεύθερα τις ντομάτες του και άλλα ζαρζαβατικά της εποχής, όλα βιολογικής καλλιέργειας.

Οι εξωτερικοί χώροι του χλιδάτου συγκροτήματος έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της περιοχής και το έργο ανέλαβε να ολοκληρώσει εξολοκλήρου το γραφείο του Χριστόδουλου Μακρή στην Καλαμάτα. Το εντυπωσιακό θέρετρο είναι πνιγμένο στο πράσινο, με πολύχρωμα λουλούδια στους κήπους με το γκαζόν και συνδυάζει θέα σε βουνό και θάλασσα που βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά.

Το προσωπικό που φροντίζει για την καθαριότητα και το πότισμα των μποστανιών εξυπηρετεί άψογα τους ενοίκους των σπιτιών, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν είναι παρά μόνο φίλοι και συνάδελφοι των ηθοποιών, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής. Οπως ο Ιβάν Σβιτάιλο (πρωταγωνίστησε μαζί τους στο «Κάτω Παρτάλι»), ο οποίος πέρασε μερικές ημέρες καλοκαιρινών διακοπών σε μία από τις petite βίλες. Μάλιστα, ξετρελαμένος από την ηρεμία και τις ομορφιές του τόπου, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram.

Πάντως οι κάτοικοι του χωριού έχουν να λένε τα καλύτερα για το θεατρικό ζευγάρι, αφού, όπως μας αποκάλυψαν, τόνωσαν την τοπική αγορά με την ανέγερση των σπιτιών συνεργαζόμενοι με τα καταστήματα της περιοχής.

Κοντά στον Yannis

Το συγκρότημα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του διάσημου μουσικού Γιάννη Χρυσομάλλη (ο γνωστός Yannis), που παραθέριζε με την ηθοποιό της «Δυναστείας» Λίντα Εβανς, αλλά και από την έπαυλη της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα.

Ο τελευταίος λέγεται ότι απολαμβάνει τους περιπάτους στο δάσος και τα σνακ στην Αγκάλη στο Ακρογιάλι Αβίας, όπως και οι πολιτικοί που απολαμβάνουν τις διακοπές τους εκεί, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Δρούτσας, αλλά και ο Διονύσης Τσακνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα