Πήγε για παγκόσμιο ρεκόρ στην Ανταρκτική και έπαθε «πολικό πέος»!

ΚΟΣΜΟΣΠήγε για παγκόσμιο ρεκόρ στην Ανταρκτική και έπαθε «πολικό πέος»!Τρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 18:29

Την οδυνηρή κατάσταση που είναι γνωστή ως πολικό πέος αντιμετώπισε εξερευνητής που αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ανταρκτική.

Ο 26χρονος Αλεξ Μπρέιζιερ, όπως αποκάλυψε στο blog του, σε μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη του ταξιδιού του, που σχεδίαζε να διαρκέσει τρεις μήνες, διαπίστωσε ότι το πέος του πρήστηκε, ήταν παγωμένο και πονούσε. «Είναι ένα φαινόμενο που αποκαλείται πολικό πέος, το οποίο ακούγεται πολύ αστείο, αλλά αποδεικνύεται απίστευτα δυσάρεστο και αρκετά οδυνηρό και κρύο» έγραψε χαρακτηριστικά.



Ο Μπρέιζιερ, όμως, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευρηματικός και ψύχραιμος. «Ευτυχώς έχω ένα μεγάλο μάλλινο καπέλο στην περιοχή και αποδείχθηκε ότι κάνει μεγάλη διαφορά. Το καπέλο θα μείνει εκεί πιθανότατα για τις επόμενες 80 μέρες» συμπλήρωσε.

Στους -50 βαθμούς

Οι θερμοκρασίες στην Ανταρκτική μπορεί να πέσουν ακόμα και στους -50 βαθμούς Κελσίου, κάτι όμως που γνώριζε ο νεαρός, ο οποίος συμμετέχει σε μια ομάδα έξι στρατιωτικών, που έχουν ως στόχο να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ διάσχισης της Ανταρκτικής με σκι και τραβώντας ο καθένας το δικό του έλκηθρο. Η ομάδα, γνωστή ως South Pole Expedition Army Reservists 2017, φιλοδοξεί να συγκεντρώσει έτσι 100.000 λίρες για οργάνωση στήριξης στρατιωτών.

Keywords