Πήγε για κυνήγι και σκότωσε τον... θείο του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠήγε για κυνήγι και σκότωσε τον... θείο τουΠέμπτη, Δεκέμβριος 7, 2017 - 16:17

❱❱ Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται ένας 33χρονος κυνηγός, που το απόγευμα της Τρίτης πυροβόλησε άθελά του τον 51χρονο θείο του, με τον οποίο είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στην ορεινή περιοχή Ορεστινή της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο νεαρός ακούσιος δράστης, είδε μια κίνηση μέσα στη βλάστηση, πέρασε τον άτυχο άνδρα για θήραμα και τον πυροβόλησε,

σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Μόλις ο 33χρονος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, επικοινώνησε με τους οικείους του και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, άνδρες των οποίων έφτασαν μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψή του και την κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου του.

Πάντως, τόσο ο δράστης όσο και το θύμα κατείχαν νόμιμες κυνηγετικές άδειες, ενώ το τραγικό δυστύχημα συνέβη σε περιοχή, σε ημέρα και ώρα που επιτρεπόταν το κυνήγι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Σταυρούπολης διενήργησαν προανάκριση, αλλά περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, από το οποίο θα διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 51χρονου, για να κλείσουν τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 33χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα