«Πέτρα σκανδάλου» ο Μπεγνής

17:30 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIP«Πέτρα σκανδάλου» ο ΜπεγνήςΤρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 17:30

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τον ρόλο-πρόκληση στην καθημερινή σειρά «9 μήνες» της Αδριανού

Η εμφάνιση του Μέμου Μπεγνή στην καθημερινή σειρά του Star και της Αννας Ανδριανού «9 μήνες», από τον Οκτώβριο, είναι δέλεαρ ώστε να «κολλήσει» το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό στη μικρή οθόνη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ανδρέα (Κωνσταντίνος Λάγκος) και της εκρηκτικής

Δάφνης (Ευγενία Σαμαρά) και θα βάλει «φωτιά» στην εξέλιξη της ιστορίας.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συνεργαστώ για πρώτη φορά με τη συνάδελφό μου και εξαίρετη σεναριογράφο Αννα Ανδριανού, με την οποία δεν είχε τύχει να δουλέψω στο παρελθόν. Στο σίριαλ θα υποδυθώ τον Δημήτρη, έναν παιδικό φίλο του Ανδρέα. Οι δυο τους έχουν να συναντηθούν χρόνια. Ο Δημήτρης είναι πλέον ένας μαχητικός δημοσιογράφος, που σκοπό έχει να ξεσκεπάσει ό,τι διεφθαρμένο υπάρχει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δυστυχώς, ανακαλύπτει ότι ο φίλος του δεν τιμά τη στολή του αστυνομικού» αναφέρει στην «Εspresso» ο Μέμος Μπεγνής και συμπληρώνει: «Με κάλυψη την παιδική φιλία τους και χωρίς να υποψιαστεί τίποτα ο Ανδρέας, ο Δημήτρης έρχεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, αλλά και στη Δάφνη, μια δυναμική αστυνομικό με την οποία διαπιστώνει ότι έχει τρομερή χημεία. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν πληροφορείται ότι η κοπέλα είναι ο δεσμός του φίλου του, και, χωρίς να το επιδιώκει, την ερωτεύεται τρελά. Κι εκείνη όμως τρέφει ανάλογα αισθήματα».

Σύμφωνα με τον Μέμο, η άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας -φέτος θα δούμε 25 σειρές- μόνο χαρά και αισιοδοξία έχει φέρει στον χώρο του θεάματος, καθώς αυτό μεταφράζεται σε μια αξιοπρεπή διαβίωση για τους ηθοποιούς και τις οικογένειές τους. «Πιστέψτε με, κανέναν συνάδελφο μου δεν τον πειράζει να πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Κύπρο, αρκεί να ξέρει ότι θα πληρωθεί στην ώρα του και ότι η δουλειά του θα βγει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από πλευράς ποιότητας» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα