Περιπέτεια της Φόνσου πριν την απογείωση

SHOWBIZΠεριπέτεια της Φόνσου πριν την απογείωσηΤρίτη, Αύγουστος 25, 2015 - 18:36

Πήγε στο αεροδρόμιο δύο ώρες νωρίτερα από την πτήση της και παρ' όλα αυτή την έχασε! Η Αννα Φόνσου έγινε έξαλλη με τους ιθύνοντες γνωστής αεροπορικής εταιρίας, καθώς -όπως καταγγέλλει στην «Espresso»- κανένας δεν ενημέρωσε την ίδια και την συνεργάτιδά της Μαίρη Βιντιάδου ότι άλλαξε η πύλη αναχώρησης.

«Φτάσαμε στο αεροδρόμιο δύο

ώρες νωρίτερα από την πτήση μας Αθήνα - Ηράκλειο, που ήταν προγραμματισμένη για τις 19.50. Πήραμε τις κάρτες επιβίβασης, περάσαμε από έλεγχο και περιμέναμε να περάσει η ώρα για να αναχωρήσουμε» περιγράφει η γνωστή ηθοποιός, η οποία έπρεπε να βρίσκεται στο Ηράκλειο το βράδυ της περασμένης Κυριακής προκειμένου να κάνει γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική ταινία της Κλειώς Φανουράκη «High Season», στην οποία πρωταγωνιστεί ο διεθνής αστέρας ελληνικής καταγωγής Γιώργος Χωραφάς.

«Τελικά η έξοδος άλλαξε και δεν μας ενημέρωσε κανείς γι' αυτό. Ούτε τα ονόματά μας φώναξαν, ούτε τίποτα. Μας είπαν μάλιστα ν' αλλάξουμε τα εισιτήρια μας για την επόμενη πτήση, να πληρώσουμε τη διαφορά και να περάσουμε εκ νέου από έλεγχο. Φυσικά γίναμε έξαλλες και κάναμε φασαρία. Δεν το δεχτήκαμε» λέει στην «Espresso» η Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προώθηση του φιλμ «High Season».

Με τα πολλά οι δύο ταλαιπωρημένες ταξιδιώτισσες αναχώρησαν για την Κρήτη στις 20.00. Βεβαίως το γύρισμα της Αννας αναπρογραμματίστηκε για την επόμενη μέρα. «Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι πρώτη φορά με τον Γιώργο Χωραφά. Μάλιστα κάναμε μια πρώτη κουβέντα και για μια θεατρική συνάντηση στο μέλλον» δηλώνει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα