Περίεργες εξαφανίσεις αδέσποτων σκύλων στην Αμαλιάδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠερίεργες εξαφανίσεις αδέσποτων σκύλων στην ΑμαλιάδαΤρίτη, Μάρτιος 12, 2019 - 13:02

❱❱ Το περίεργο φαινόμενο της εξαφάνισης αδέσποτων σκύλων κινητοποίησε δύο φιλόζωες στην Αμαλιάδα, που ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει

Η Αρτεμις Δημητροπούλου και η Ζαφειρία Σπυράτου, που είναι γνωστές στην τοπική κοινωνία για τις δράσεις τους και τον αγώνα που κάνουν για τα αδέσποτα, κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιδας ότι έχουν εξαφανιστεί αρκετά σκυλάκια

που φρόντιζαν εδώ και καιρό στην περιοχή του δημοτικού κάμπιγνκ, στην Κουρούτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες, τα ζώα δεν είχαν λόγο να φύγουν από εκεί όπου έβρισκαν καθημερινά τροφή και φροντίδα, και υποθέτουν ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία τους και τα μετέφεραν σε άλλη περιοχή ή συνέβη κάτι χειρότερο.

Στο στόχαστρο

«Πέρυσι στην ίδια περιοχή είχαμε βρει αρκετά δηλητηριασμένα τέτοια εποχή, λίγο πριν από την Καθαρά Δευτέρα. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί που έχουν βάλει στο στόχαστρο τα αδέσποτα. Πρόκειται όμως για ανυπεράσπιστα θύματα που από ανευθυνότητα κάποιων βρέθηκαν στον δρόμο και υποφέρουν» είπε η Αρτεμις Δημητροπούλου στο ilialive.gr.

Οπως καταγγέλλει, έχουν εξαφανιστεί περισσότερα από 25 σκυλιά και μόνο ελάχιστα εντοπίστηκαν στις περιοχές του Καρδαμά, του Παλουκίου ή μέσα στην Αμαλιάδα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν ποιος κρύβεται πίσω από την περίεργη αυτή υπόθεση γνωρίζουν ότι τελευταία έχουν εντοπιστεί ακόμα και φορτηγά φορτωμένα με αδέσποτα που προορίζονταν προς χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα