«Περδίκι» ο Κρατερός Κατσούλης – Επιστρέφουν στη δράση η «Φωλιά των Κου Κου» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Επιστρέφουν από σήμερα στα τηλεοπτικά τους πόστα στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της και οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης με τη «Φωλιά των Κου Κου».

Η διήμερη διακοπή των δύο εκπομπών αποφασίστηκε ξαφνικά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο Κρατερός παρουσίασε μια αδιαθεσία με ύποπτα συμπτώματα, που παρέπεμπαν σε εκείνα του κορωνοϊού.

Επειδή λοιπόν τόσο η «Φωλιά των Κου Κου» όσο και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» βγαίνουν στον αέρα από το στούντιο Pro,

στο Πικέρμι, θεωρήθηκε σωστό να παρθούν άμεσα μέτρα πρόληψης για τη μετάδοση του φονικού ιού.

Στο μεταξύ ο Κρατερός έκανε εξετάσεις και τ’ αποτελέσματα τον χαροποίησαν ιδιαίτερα, αφού ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε αρνητικός στον Covid-19. «Βγήκαν τα αποτελέσματα, δεν έχω κορωνοϊό, οπότε επιστρέφουμε…» ανέφερε ο ίδιος, μεταξύ άλλων, σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στα προσωπικά του social media.

View this post on Instagram

Καλημέρα ! Αρνητικό το τεστ! Επιστρέφουμε δριμύτεροι!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι ,σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτείς και εργαζόμενους, που παραμένουν στη πρώτη γραμμή , για να βοηθήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν ! Κουράγιο, δύναμη ,αγάπη ! #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #menoumespiti #παραμένουμε_άνθρωποι

A post shared by @ krateroskatsoulis on Mar 17, 2020 at 4:10am PDT

Έτσι από σήμερα η εκπομπή που παρουσιάζει με τη γυναίκα του θα είναι πάλι στον… αέρα, όπως την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως μας ενημέρωσε χθες η ίδια η παρουσιάστρια, θα βρεθεί σήμερα ξανά στις δημοσιογραφικές επάλξεις, ξεκινώντας τις ζωντανές εκπομπές της, μια και η επικαιρότητα κινείται πλέον με ραγδαίους ρυθμούς.

The post «Περδίκι» ο Κρατερός Κατσούλης – Επιστρέφουν στη δράση η «Φωλιά των Κου Κου» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα