Πέρασε για αλεπού τον γιο του και τον πυροβόλησε

18:00 7/8/2020 - Πηγή: Espresso

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να μετατραπεί το καρτέρι που είχαν στήσει πατέρας και γιος σε μια αλεπού η οποία έτρωγε τις κότες τους, καθώς μέσα στο σκοτάδι ο 70χρονος μπέρδεψε τις «σκιές» και πυροβόλησε το ίδιο του το τέκνο!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα, όταν ο 70χρονος πέρασε τον 36χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, για… αλεπού και τον πυροβόλησε στα πόδια, με συνέπεια να τον τραυματίσει ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στο αγρόκτημα της οικογένειας. Ο πατέρας είχε αντιληφθεί την

παρουσία μιας αλεπούς και έτσι έστησε καρτέρι μαζί με τον 36χρονο, για να την εξοντώσει. Το βράδυ της Τετάρτης, περίπου στις 22.30, εμφανίστηκε η αλεπού και ο 70χρονος πυροβόλησε προς το μέρος της, χωρίς όμως να την πετύχει. Πατέρας και γιος παρέμειναν στον χώρο και γύρω στη 01.00 ο ηλικιωμένος που βρισκόταν μέσα στην αγροικία άκουσε και πάλι θόρυβο. Θεωρώντας πως ήταν και πάλι η αλεπού, βγήκε έξω και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον γιο του, που εκείνη τη στιγμή περπατούσε, στα πόδια. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα