Πέφτει η αυλαία για τα realities

TV GOSSIPΠέφτει η αυλαία για τα realities Τρίτη, Δεκέμβριος 19, 2017 - 18:15

❱❱ «The Voice», «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», «Nomads» και «My style rocks» αποχαιρετούν το κοινό αυτή την εβδομάδα με τους μεγάλους τελικούς

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εβδομάδα τελικών η εβδομάδα που διανύουμε! Τα realities, που είχαν την τιμητική τους στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ολοκληρώνονται μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, που σημαίνουν και την

περίοδο των επαναλήψεων για τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Tην αρχή κάνει το «The Voice» του Σκάι, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, το οποίο ρίχνει αυλαία αύριο Τετάρτη. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για το ποιος ή ποια είναι η επόμενη «Φωνή» της Ελλάδας είναι λίγο έως πολύ γνωστή από τους προηγούμενους κύκλους του talent show. Οι οκτώ φιναλίστ θα τραγουδήσουν και μετά θα τεθούν στη διάθεση του κοινού που θα κρίνει αν θα... φτάσουν στη βρύση και δεν θα πιουν νερό ή αν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση διεκδικώντας το έπαθλο. Από την πρώτη ψηφοφορία θα μείνουν τέσσερις, οι οποίοι θα κριθούν και πάλι από τους τηλεθεατές, που θα αποφασίσουν τους δύο, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη νίκη. Οπως καταλάβατε, οι τηλεφωνικές γραμμές και τα μηνύματα θα πάρουν... φωτιά τη συγκεκριμένη βραδιά!

Οι μονομάχοι

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» του Σκάι. Στις 21.00 αρχίζει στο κανάλι του Φαλήρου η αναμέτρηση των 12 διαγωνιζομένων, προκειμένου καθένας ξεχωριστά να αποδείξει στους τηλεθεατές -οι οποίοι είναι αυτοί που ψηφίζουν πλέον και όχι οι κριτές- ότι διαθέτει το μεγαλύτερο ταλέντο από όλους και μπορεί επάξια να χαρακτηριστεί το... ταλέντο της Ελλάδας! Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος συνοδεύεται και από το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι αυτός που θα παραδώσει στον νικητή την τεράστια... εικονική επιταγή!

Last but not least, το «Nomads» του ΑΝΤ1 και το «My style rocks» του Σκάι! Στο reality επιβίωσης οι δύο... μονομάχοι -που προέκυψαν από τον ημιτελικό της Τετάρτης- θα τα δώσουν όλα, για τελευταία φορά, στη μάχη στίβου του Παλαουάν, για να κερδίσουν τα 100.000 ευρώ, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την ίδια ώρα (στις 21.00), το reality μόδας του Σκάι, το οποίο παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή, φέρνει στις οθόνες μας το πιο λαμπερό live γκαλά της χρονιάς. Το «My style rocks», το οποίο άρχισε με δειλά βήματα και μέτριες τηλεθεάσεις και κατόρθωσε σύντομα να «χτίσει» το κοινό του, ρίχνει αυλαία το βράδυ της Παρασκευής σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και με σπέσιαλ καλεσμένο τον Διονύση Σχοινά! Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο πλατό να δούμε να επιστρέφουν και όλες οι διαγωνιζόμενες που έχουν αποχωρήσει από την εκπομπή, για να στηρίξουν αυτές που απέμειναν και διεκδικούν τον τίτλο τής πιο stylist, αλλά και 30.000 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καρέκλα του κριτή, δίπλα στον Χάρη Χριστόπουλο, στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και στον Στέλιο Κουδουνάρη, θα καθίσει πρόσωπο-έκπληξη από τον χώρο της μόδας, το οποίο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη βραδιά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα