Πέμπτη 26/6/2014

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 26/6/2014Πέμπτη, Ιούνιος 26, 2014 - 08:01

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μετριάζοντας την κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς τον σύντροφό σας, θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη λάμψη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κάθε

είδους συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας θα προσελκύσει κοντά σας κάποια άτομα και ανάμεσά τους θα βρίσκεται και το σωστό, με το οποίο θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση. Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή.

ΛΕΩΝ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή. Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας, όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες.

ΖΥΓΟΣ: Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε αποδείξεις γι' αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια και πληγώνεστε. Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα, αλλά θα είστε ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημά σας. Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα