Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015Πέμπτη, Νοέμβριος 12, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήστε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα δημιουργήσουν καινούργιες αφετηρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πώς θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε την ημέρα σας αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και

ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι τόσες, ώστε θα θέλετε να κάνετε αλλαγές, χωρίς όμως γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ: Προσαρμόστε στα μέτρα σας τις συνθήκες που επικρατούν. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τα αισθηματικά σας, καθώς τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει μόνο ένας προσδιορισμός της ευτυχίας, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας, και καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και, αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρος τις προστριβές. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο σάς επιφυλάσσει η ημέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης των επαγγελματικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μη δημιουργήσετε αντιπάθειες στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του «έχω», αλλά του «είμαι». Παρ' όλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε.

ΙΧΘΥΣ: Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν αλλά και να σας βοηθήσουν. Εντείνετε τις προσπάθειες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα