Πέμπτη 03/7/2014

12:26 3/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠέμπτη 03/7/2014Πέμπτη, Ιούλιος 3, 2014 - 12:21

ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο. Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί όπου πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες

σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρότι θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες, θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, προφυλάξτε την υγεία σας από το έντονο στρες. Αρχίζουν να ξεμπερδεύουν τα πράγματα και σας αφήνουν να πορευτείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αν αρχίσετε να νιώθετε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να τα βγάλετε πέρα, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για άνοδο των εσόδων σας, ενώ παράλληλα θα μειώσετε σημαντικά και τα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ό,τι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα είτε στον συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Κάντε έναν απολογισμό ζωής και βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνουν λίγο να μελαγχολήσετε και να πιεστείτε. Ομως, μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας προσφέροντάς σας μεγάλα κέρδη. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετό χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί σίγουρα η πτώση των εσόδων σας δεν είναι κάτι που το θέλετε, ειδικά τώρα που βρίσκονται σε άνθηση.

ΙΧΘΥΣ: Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση. Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Να είστε απλώς προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα