Παθιασμένα φιλιά με το νέο αμόρε της

18:19 2/6/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠαθιασμένα φιλιά με το νέο αμόρε τηςΤρίτη, Ιούνιος 2, 2015 - 18:19

Είναι πάλι ερωτευμένη και δεν έχει πρόβλημα να το δείξει. Η Αρτεμις Αστεριάδη και ο νέος σύντροφός της Σταύρος Γαλλής αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά μπροστά στους φωτογράφους στο Cabaret@Romeo, όπου εμφανίζονται η Ελλη Κοκκίνου και οι Onirama. Το γνωστό μοντέλο,

που έχει ασχοληθεί κατά καιρούς και με την παρουσίαση, γνώρισε τον γοητευτικό επιχειρηματία (η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτιστικών) στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς πριν από περίπου τέσσερις μήνες και έκτοτε είναι αχώριστοι. Βέβαια το πρώτο διάστημα το ζευγάρι δεν σύχναζε σε κοσμικά στέκια, όπου βολτάρουν οι paparazzi, καθώς η Αρτεμις δεν επιθυμούσε να δώσει λαβές για σχόλια προτού «δέσει το γλυκό», ούτως ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και τον καινούργιο σύντροφό της.

Πλέον, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για τα φλας των φωτογράφων. Η πρόσφατη εμφάνισή τους στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου ήταν επί της ουσίας η πρώτη κοινή δημόσια έξοδός τους. Μοιραία, λοιπόν, μαγνήτισαν τα φλας όταν έγιναν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους, με τα ερωτικά φιλιά τους να δίνουν και να παίρνουν τραβώντας την προσοχή των θαμώνων. Το ζευγάρι έμεινε στο μαγαζί διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τη στιγμή που αποχωρούσαν κρατούσαν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου.

Αποδράσεις

Οπως πληροφορηθήκαμε από άνθρωπο του περιβάλλοντός τους, ο Σταύρος και η Αρτεμις πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις από την Αθήνα και χαίρονται το αίσθημά τους σε ειδυλλιακούς προορισμούς. Αλλωστε, η καθημερινότητά τους είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις και δεν τους επιτρέπει να βλέπονται όσο θα ήθελαν δύο φρεσκοερωτευμένοι άνθρωποι.

Πέρα από το μόντελινγκ, η Αρτεμις ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την αλυσίδα κέντρων σολάριουμ που διατηρεί η οικογένειά της, ενώ ο Σταύρος έχει τις δικές του επιχειρήσεις που του τρώνε επίσης πολύ χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα