Πάρτι-υπερπαργωγή με Ρέμο στο Γκστάαντ

SHOWBIZΓλέντι αλά ελληνικά, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονηΠάρτι-υπερπαργωγή με Ρέμο στο ΓκστάαντΤετάρτη, Δεκέμβριος 30, 2015 - 13:44

Rich and famous και γαλαζοαίματοι στο γλέντι που διοργάνωσαν ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Alpina»

Γλέντι αλά ελληνικά, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη στο κοσμοπολίτικο Γκστάαντ. Ο Αντώνης Ρέμος πρωταγωνίστησε προχθές το βράδυ στο fundraising δείπνο που οργανώθηκε από τον Νίκο Λάσκαρη και τη σύζυγό του Τζώρτζια Ευσεβίου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Alpina Gstaad».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Πλούσιοι, διάσημοι, ακόμα και... γαλαζοαίματοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του μπασκετικού Αρη, ο οποίος απασχόλησε τη δημοσιότητα το περασμένο καλοκαίρι λόγω του γάμου-υπερπαραγωγή που έκανε στην Τζια.



Το προχθεσινό πάρτι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός τετραήμερου event με τίτλο «The Big Pop Up» που «τρέχει» αυτές τις μέρες στο ελβετικό θέρετρο, με τη σφραγίδα του ιδρύματος The Laskaris Foundation. Στο project συμμετέχουν περισσότεροι από 85 Ελληνες σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι διαθέτουν δημιουργίες τους -ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ- σε δύο ειδικά καταστήματα που έχουν στηθεί στο ξενοδοχείο «Alpinα», αλλά και στο φημισμένο «Gstaad Palace». Στόχος του «The Big Pop Up» είναι να προωθηθεί η ελληνική δημιουργικότητα σε ένα διεθνές κοινό, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ιδρυμα «Βασίλειος Παπαντωνίου» υπέρ της δημιουργίας του Μουσείου Πολιτισμού του Ενδύματος στην Αθήνα.



Οπως ήταν φυσικό, το live του Αντώνη Ρέμου στο Γκστάαντ λειτούργησε ως πόλος έλξης για τους Ελληνες που απολαμβάνουν εκεί τις διακοπές τους αυτό το διάστημα. Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στο γκαλά συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του Γιάννη Βασιλειάδη και την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον πολίστα Μάριο Καπότση. Το «παρών» έδωσαν επίσης η Σήλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο και ο αδελφός της Νίκος Κριθαριώτης με τη σύντροφο του Ναστάζια Δαρίβα. Εκεί ήταν και η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία έκανε λαμπερή εμφάνιση με τουαλέτα διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και λικνίστηκε στον ρυθμό των τραγουδιών του Ρέμου. Η ίδια δεν συνοδευόταν από τον πρίγκιπα Νικόλαο, αλλά από τη μητέρα της Μαρί.



Φιλία

Από το πλευρό του Αντώνη Ρέμου σε τούτη τη χειμερινή εξόρμηση δεν έλειπαν η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και ο κολλητός του φίλος Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο πάρτι διασκέδασε και ο Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος διατηρεί πια σχέσεις φιλίας με τον Νίκο Λάσκαρη και την Τζώρτζια Ευσεβίου. Ο hair stylist ταξίδεψε στην Ελβετία για να επιμεληθεί τόσο τη κόμμωση της Τζώρτζιας όσο και της κόρης της, της Ραφαέλας, για το πάρτι. Το μενού της βραδιάς περιελάμβανε γκουρμέ γεύσεις από κρέας και ψάρι, ενώ η σαμπάνια έρρεε άφθονη. Εκτός από τον Ρέμο, ο οποίος τραγούδησε για περίπου μιάμιση ώρα, επί σκηνής εμφανίστηκε και μια τραγουδίστρια από την Ελβετία.

Keywords
Αναζητήσεις
τζωρτζια ευσεβιου ποια ειναι
Τυχαία Θέματα