Πάρτι οργίων στην Κρήτη με swingers

13:12 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝύχτες-κόλαση στην ΚρήτηΠάρτι οργίων στην Κρήτη με swingersΤρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 13:12

Νύχτες-κόλαση στην Κρήτη υπόσχονται οι υπεύθυνοι τουριστικού πρακτορείου που οργανώνει «καυτές» διακοπές στη χώρα μας! Η Ελλάδα εξελίσσεται σε ιδανικό προορισμό για swingers, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά το ολλανδικό πρακτορείο SDC ετοιμάζει... απόβαση ζευγαριών που αρέσκονται στην ανταλλαγή παρτενέρ!

Ηδη έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν συμμετοχές για το ερωτικό ξεφάντωμα με προορισμό την Κρήτη, το οποίο θα διαρκέσει έξι νύχτες, από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πεντάστερο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τα ζευγάρια των οργίων, αν και δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο με το περσινό, καθώς όλοι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

All-inclusive πακέτα

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του τουριστικού πρακτορείου ανακοινώνεται και άλλο ένα ταξίδι στην Κρήτη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου του 2017.

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή

Tα all-inclusive πακέτα στο ξενοδοχείο της Κρήτης φέτος ξεκινούν από 1.299 ευρώ στο Superior Room και φτάνουν τα 2.149 ευρώ το άτομο στην Junior Suite, ενώ στις παροχές των ζευγαριών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 24ωρο all-inclusive σερβίρισμα soft drink, μπίρας, σπιτικών κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου.

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις, σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια» αναφέρει στην περιγραφή του για την Κρήτη το SDC και συμπληρώνει «πικάντικες» λεπτομέρειες: «Ενας πανέμορφος προορισμός. Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακή». Παράλληλα με τα ταξίδια στην Κρήτη, το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο προανήγγειλε και κρουαζιέρα για swingers στα νησιά μας για το 2017, με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά»!

Η κρουαζιέρα, που θα διαρκέσει επτά νύχτες, θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Μύκονος - Πάρος - Κως - Ρόδος - Μαρμαρίς (Τουρκία) - Σαντορίνη - Αθήνα. Οι τιμές είναι «τσουχτερές», καθώς αγγίζουν τα 2.349 δολάρια το άτομο.

Keywords
Τυχαία Θέματα