Πάρτι με ξανθιές για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

ΚΟΣΜΟΣΣτα μανταλάκια έχουν κρεμάσει οι βρετανικές ταμπλόιντ τον πρίγκιπα ΓουίλιαμΠάρτι με ξανθιές για τον πρίγκιπα ΓουίλιαμΤετάρτη, Μάρτιος 15, 2017 - 18:16

Συναγερμός στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για φωτογραφίες του διαδόχου του θρόνου με «άτακτες» κυρίες στην Ελβετία

Στα μανταλάκια έχουν κρεμάσει οι βρετανικές ταμπλόιντ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται ότι προτίμησε το πάρτι με άτακτες ξανθιές σε θέρετρο σκι στην Ελβετία, από το να γιορτάζει, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, τη σημαντική για τη βασίλισσα Ελισάβετ Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Τώρα

που όλοι στο Μπάκιγχαμ δείχνουν ανακουφισμένοι με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει σταματήσει τα άσωτα γλέντια και τις πόζες με μπικινοφορούσες, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον βρετανικό Τύπο και δείχνουν τον διάδοχο του θρόνου χωρίς τη σύζυγό του Κάθριν να χαριεντίζεται με φίλους του και κοπέλες που χαρακτηρίζονται «χωρίς αναστολές», έχουν σημάνει συναγερμό στο παλάτι.

Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί κυρίως στο τι μπορεί να έγινε στις πλαγιές του ελβετικού Βερμπιέ με την 24χρονη Σόφι Τέιλορ, μοντέλο από την Αυστραλία, η οποία δουλεύει στο κλαμπ Farinet, δημοφιλές apres-ski στέκι του θερέτρου, όπου «ο Γουίλιαμ και οι φίλοι του τα έπιναν και χόρευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», όπως αναφέρει η «Daily Mail».

«Κορίτσι χωρίς αναστολές»

H Τέιλορ είναι ένα «κορίτσι που μιλάει ευθέως» με «καθόλου αναστολές στο να επιδεικνύει το κορμί της», σύμφωνα με τον φωτογράφο φίλο της Γκλεν Κρον, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει πλάτη τον Γουίλιαμ -που φοράει σκουφάκι- να «κολλάει πέντε» με την καλλονή που έχει στο ενεργητικό της πληθώρα topless φωτογραφιών.

«Η Σόφι είναι ένα φανταστικό κορίτσι, ένα προσγειωμένο κορίτσι από την Αυστραλία, που μιλάει στα ίσα. Θα ένιωθε πολύ άνετα με γαλαζοαίματους, αν και δεν νομίζω ότι έχει συναντήσει ποτέ στο παρελθόν. Η Σόφι θα έδειχνε τον καλύτερό της εαυτό και θα είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχοντας στην παρέα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ» εκτιμά ο Κρον.

Ο φωτογράφος αποκαλύπτει ότι το μοντέλο έχει σχέση με τον Ααρον Γκουντφέλοου, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έσπευσε με δηλώσεις του να κάνει γνωστό ότι ήταν και ο ίδιος παρών στο κλαμπ, όπου ο Γουίλιαμ συναντήθηκε με την καλή του.

Πάντως, πρέπει να επικρατούσε χαμός, αφού η Σόφι Τζιν Τέιλορ, με ανάρτησή της στη σελίδα του facebook «Verbier Lost and Found», όπου αναφέρονται απώλειες και ευρέσεις, παρακαλεί να επικοινωνήσει μαζί της όποιος βρήκε το κινητό της. «Εχασα ένα iPhone 6 χθες βράδυ, σε μια μαύρη θήκη. Μήπως κανείς έτυχε να το βρήκε στον δρόμο από το Farinet προς το σούπερ μάρκετ; Σας ευχαριστώ πολύ» έγραψε η καλλονή. Αραγε θα είχε προλάβει να σώσει το τηλέφωνο του πρίγκιπα και σε καμία παραδοσιακή ατζέντα;

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα