Πάρτι με άγριο sex και ναρκωτικά

ΚΟΣΜΟΣΠάρτι με άγριο sex και ναρκωτικάΠαρασκευή, Οκτώβριος 13, 2017 - 19:24

❱❱ Αποκαλύψεις-σοκ για τα όργια των φοιτητών στα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ

Με σεξ σε δημόσιους χώρους, ομαδικά όργια, κάθε είδους ακρότητα, ακόμη και σνιφάρισμα κοκαΐνης που είναι «σερβιρισμένη» πάνω σε πέη, ξεσαλώνουν οι φοιτητές των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ.

Νεαρές και νεαροί αφήνουν κατά μέρος τις αναστολές και βγάζουν με μεγάλη ευκολία τα ρούχα τους σε πάρτι όπου όλα επιτρέπονται, ενώ οι τελετές μύησης στις αδελφότητες αποτελούν νέα ευκαιρία για άγριο σεξ.

Κάθε χρόνο οι πρωτοετείς φοιτητές των δύο κορυφαίων βρετανικών πανεπιστημίων, όπως αποκαλύπτει η «Sun», διοργανώνουν στις αίθουσες -όπου άλλοτε σύχναζαν μελλοντικοί πρωθυπουργοί και μέλη της βασιλικής οικογένειας- τα λεγόμενα «bops». Πρόκειται για πάρτι με βάση το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το σεξ, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Ενδεικτικό είναι ότι στο «bop» που διοργάνωσε το κολέγιο Christ Church της Οξφόρδης αυτήν την εβδομάδα χρειάστηκε να επέμβει το προσωπικό ασφαλείας, για να συμμαζέψει τους μεθυσμένους φοιτητές.

Τελετές μύησης

Το 2015 τριτοετής φοιτητής εθεάθη να σνιφάρει κοκαΐνη από το πέος συμφοιτητή του, ενώ το 2013 νεαρός εμφανίστηκε σε πάρτι με φλογοβόλο και άλλος ψέκασε με πυροσβεστήρα το πλήθος την ώρα που φοιτήτρια έκανε σεξ μαζί του. Στις τελετές μύησης στις αδελφότητες δε οι πρωτοετείς καλούνται να κάνουν σεξ στο γκαζόν, στη βιβλιοθήκη και στον χώρο των πλυντηρίων.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ δεν πάνε πίσω σε ακολασία, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της «Το πάρτι» η απόφοιτος Ελίζαμπεθ Ντέι. Η ίδια συμμετείχε σε πάρτι όπου το δάπεδο ήταν καλυμμένο με αφρό και βότκα, ενώ οι φοιτητές χόρευαν μεθυσμένοι και έκαναν σεξ. «Η μπλούζα μου είχε βραχεί και είχε γίνει διάφανη, ενώ δίπλα μου ένα ζευγάρι χουφτωνόταν και πιο πέρα κάποιος ουρούσε στο πόδι της φίλης μου» θυμάται χαρακτηριστικά η Ντέι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
agrio sex, αγριο σεχ
Τυχαία Θέματα